📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ostatnio jakiś wysyp materiałów związanych z Breaking Bad. TVP wreszcie kupiło 1szy sezon ?
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zajebiste! Mają chłopaki talent! Spokojnie mogą kręcić filmy pełnometrażowe, które przebiją ten badziew z Karolakiem, Kotem i Cyrwusem z klanu
Dobra jakość produkcji. Piwo się należy jak bum cyk cyk.
Pinkman trochę chujowy, ale poza tym niezła parodia. Kto jeszcze nie oglądał oryginału, to musi nadrobić.
kuba1393 napisał/a:
jakosciowo bardzo dobrze
Spokojnie nadawałoby się na polski odpowiednik jakiegoś "college humor" czy coś w tym stylu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów