Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
poligon6 2018-05-10, 11:45 14
Najbardziej mnie ucieszył wypadek pedalarza, poezja smaku.
Zgłoś
latino_lover 2018-05-10, 12:25 43
2:00 - idą z dzieckiem, oczywiście po chuj nawet gówniakowi założyć odblask jak się idzie pałętać po jakimś zadupiu. Nie rozglądają się, bo po chuj. Kierowca nie mógł jechać bardzo szybko, bo spokojnie wyhamował, ale lokalny boss musiał mu jeszcze kopnąć w samochód. Mam nadzieję, że kierowca zadzwonił po policję i pierdolony family guy odpowie za to, że nie potrafi się zachowywać jak biały człowiek.
Zgłoś
mrkuchar 2018-05-10, 13:07 6
Jakby ktoś był leniwą bułą i na YT nie chciał wchodzić
YT napisał/a:

Autor materiału z 1:16 napisał: ​"​Tak się kończy palenie za kierownicą. W momencie wrzucenia kierunku do zjazdu wypadła mi fajka z ręki, a że jechałem w krótkich spodenkach, to przypiekło mi nogę i odruchowo zaparłem się prawą, która była na gazie. Cale szczęście trafiłem na lukę między autami i skończyło się na rozwalonej feldze z oponą i poparzeniu wielkości 5zł na udzie. Wiem jedno, koniec z jaraniem w czasie jazdy​"

Zgłoś
Wiewór 2018-05-10, 13:09 2
poligon6 napisał/a:

Najbardziej mnie ucieszył wypadek pedalarza, poezja smaku.

Poligon my wiemy, że ciebie cieszy cudze nieszczęście. Przecież jesteś "prawdziwym polakiem". Codziennie wieczorem odmawiasz modlitwę Polaka po wiadomościach na tvpis.

Dla mnie hitem odcinka jest Karynka, której gówniak wypadł z wózka. Madka roku.
Zgłoś
poligon6 2018-05-10, 13:52 9
Abraxus napisał/a:

Poligon my wiemy, że ciebie cieszy cudze nieszczęście. Przecież jesteś "prawdziwym polakiem". Codziennie wieczorem odmawiasz modlitwę Polaka po wiadomościach na tvpis.

Zieeeeeeewww......
Zgłoś
~Velture 2018-05-10, 13:57 3
0:40
Oczywiście żadna pizda w tramwaju nie mogła pomóc babce wnieść wózka... Lhomer:
Zgłoś
panar3 2018-05-10, 14:51 1
Swoją drogą motorniczemu bym zajebał, niezależnie od płci... noż co za kurwa.

6:40: czy ta durna pizda wcześniej szczała na poboczu?! Kiedyś miałem podobne zdarzenie i szczała...
Zgłoś
El_Macias 2018-05-10, 15:14 2
Pan kierowca z 1:53 mógł przejechać tego zjebastiana z jego karynką i gówniakami wydętymi...
Zgłoś
tadek899 2018-05-10, 16:43 1
gówniak mnie rozjebał
Zgłoś
kokos_123 2018-05-10, 17:13 4
Velture napisał/a:

0:40
Oczywiście żadna pizda w tramwaju nie mogła pomóc babce wnieść wózka... Lhomer:

A to kurwa matka niewinna ? Czemu się ładuje do 2-giego wagonu jak stała przy pierwszym, co za problem otworzyć drzwi i kogoś poprosić. Czemu sama próbowała wnieść wózek, skoro gówniak nie był dobrze przypięty, kurwa kolejny śliski kocyk?
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-10, 17:26
@Velture a to jest moim kurwa obowiązkiem rozglądać się po wejściach czy komuś nie trzeba pomóc? Tramwaj wygląda na niemal pusty, a koleś co siedzi z tyłu mógł nie ogarnąć nawet co się dzieje.
Zgłoś
Pirat353 2018-05-10, 18:00
Mógłbym jej pomóc wnieść ten wózek, ale niestety nie jeżdżę tramwajami, bo u mnie na wsi nie ma tramwajów.
Zgłoś
Mechaniczna Pomarancza 2018-05-10, 18:16 1
Cytat:

2:00 - idą z dzieckiem, oczywiście po chuj nawet gówniakowi założyć odblask jak się idzie pałętać po jakimś zadupiu. Nie rozglądają się, bo po chuj. Kierowca nie mógł jechać bardzo szybko, bo spokojnie wyhamował, ale lokalny boss musiał mu jeszcze kopnąć w samochód. Mam nadzieję, że kierowca zadzwonił po policję i pierdolony family guy odpowie za to, że nie potrafi się zachowywać jak biały człowiek.

Przecież to przejście i teren dookoła są oświetlone więc nie rozumiem po co kamizelka, to TY jako kierowca (też jestem) masz w nocy jeździć uważniej bo widoczność jest mniejsza a kamizelki są do użytku w terenie nieoświetlonym. Sam kiedyś "utknąłem" w połowie przejścia dla pieszych i 4 auto które nie miało zamiaru mnie puścić pożegnało się z lewym lusterkiem (chwała glanom ) mimo to nie uważam się lokalnego bossa.
Zgłoś
ejaresa 2018-05-10, 20:23
7:36 poszedł się wysrać i od razu wypadek
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem