Polski kierowco! Nie daj się zaskoczyć zimie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No to ostatnie przejebane, nie za bardzo jest co zrobić nawet. Poodgradzać gdzieś te sarny, dziki i jelenie, albo zjeść w pizdu. Po co to komu... Niby żeby ich oddychanie oraz truchło CO2 produkowało dla drzew, ale zdaje się ekopizdy twierdzą że CO2 to mamy w pizdu nadmiar.
uwielbiam zimę, im więcej śniegu tym lepiej, to taka fajna pora roku która świetnie weryfikuje umiejętności kierowców, a przy ostatnim aż gęsiej skóry na jajach dostałem
3:07 ale trzeba mieć jebanego pecha, żeby w środku lasu akurat na zakręcie ucelować inny pojazd może droga tylko wygląda ma mało uczęszczaną ale i tak miał typek pecha hah.
Jakbym był producentem opon, to wykupiłbym na wyłączność tą kompilację i zrobiłbym z niej reklamę w TV.
Hrabia Drapula napisał/a:
uwielbiam zimę, im więcej śniegu tym lepiej, to taka fajna pora roku która świetnie weryfikuje umiejętności kierowców, a przy ostatnim aż gęsiej skóry na jajach dostałem
Oczywiście Ty jesteś najlepszym kierowcą - tylko jeszcze się na Tobie nie poznały teamy rajdowe... Współczuję mieć taki nieodkryty talent....
Hrabia Drapula napisał/a:
uwielbiam zimę, im więcej śniegu tym lepiej, to taka fajna pora roku która świetnie weryfikuje umiejętności kierowców,
Umiejętność kierowania to pikuś, przy umiejętności oceny stanu ogumienia. Spec w wulkanizacji zapierał się, że te 10 letnie opony zimowe były tylko raz używane...
No jak się kupuje szmelc, zamiast komplecik nowych dobrych opon...
6:14 - miałem ostatnio bardzo podobną sytuację, ale z dzikiem w roli głównej. Ale on dał mi trochę więcej czasu na reakcje
1:20 zapierdala taki osioł po śniegu i wielce zdziwiony. Poza tym to dach też się kurwa odśnieża!! A ostatnia akcja mnie zaskoczyła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów