Pamiętajcie, że droga to nie najlepsze miejsce do szusowania...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ten koleś z pierwszego filmiku jaka pizda nie mogę. Ciekawe czy na siusiu też pyta.
Jedno mi przychodzi na myśl: chuj, że śnieg, chuj że pada i jest ślisko - ja zapierdalam bo jestem super kierownikiem.
polactwo takie biedne, głupie czy leniwe, że po śniegu zapierdala na letnich oponach?
Polskie_Drogi napisał/a:
Pamiętajcie, że droga to nie najlepsze miejsce do szusowania...
Jak to nie?
2:40 nagrywający też nie bez winy, wjechał na dobrym czerwonym, z daleko widać, że żółte się zapaliło.
SZCZURECZEK155 napisał/a:
2:40 nagrywający też nie bez winy, wjechał na dobrym czerwonym, z daleko widać, że żółte się zapaliło.
Gdzieś Ty kurwa wypatrzył "dobre czerwone"
Masz prawko, jechałeś czymś cięższym niż 1,5 tony? Ciężarówka nie zatrzyma się na 8-10 metrach.
Na ostatnich klatkach z widocznym sygnalizatorem, nie ma jeszcze czerwonego, a co dopiero "dobre" czerwone
Zrób prawko i zacznij myśleć
Nienawidzę takich świętych krów jak ta z 4.23. Myśli, że pasy poświęcone, to się nic nie stanie, ale zawsze jakiś debil się trafi. Oboje siebie warci.
Kolo z 5:00 chyba zapomniał skręcać... Albo wiedział co się zbliża i stwierdził że nie musi...
Drugi też jest agent. Rzuca autem na lewo i prawo... za moment łuk... ale co tam... jadem.
3:46 samochody po prawej chamują a ten zapierdala i niech sie dzieje wola nieba
To jeden z tych co wymijają na przejściu dla pieszych. Kiedys sie zabije, albo co gorsza kogoś innego
To jeden z tych co wymijają na przejściu dla pieszych. Kiedys sie zabije, albo co gorsza kogoś innego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów