Niech to będzie bezpieczniejszy rok...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:22
Debil z BMW na czerwonym i zawraca na nakazie jazdy prosto...
Debil z BMW na czerwonym i zawraca na nakazie jazdy prosto...
gość z 4metrową naczepą wjeżdżający pod wiadukt o wys 3.5 m wygrał internety
Jeździjcie szybko i niebezpiecznie,
łamcie przepisy i stwarzajcie zagrożenie,
miejcie wypadki.
Gińcie w nich!
Im was mniej, tym lepszy ten świat.
łamcie przepisy i stwarzajcie zagrożenie,
miejcie wypadki.
Gińcie w nich!
Im was mniej, tym lepszy ten świat.
@Loaloa kiedyś byłeś zabawniejszy i nie przekraczałeś pewnej granicy tandety prowokacji... szkoda, że rozmieniłeś się na drobne.
@saves
nie jestem ekspertem od tej zacnej marki ale to chyba golf...
nie jestem ekspertem od tej zacnej marki ale to chyba golf...
Odnośnie akcji z 7:00 - tam jest przejście dla pieszych, a samochody na prawym pasie stały. Tak giną ludzie, także "brawa" zarówno dla hondziarza jak i nagrywającego. Tak się kończy zapierdalanie w mieście. Dopóki się tego nie nauczymy, że miasto jest dla ludzi, a nie dla asów kierownicy, dopóty będziemy bliżej Rosji niż cywilizacji. Pozdrawiam
Druga akcja, kolejny debil co hamuje klaksonem. Zamiast depnąć po hamulcach, redukcja biegu to on ręka na klakson, no ja pierdolę!
A ten ostatni to sam nieźle odjebał, bo próbował z zajebistą prędkością wyprzedzać na przejściu. Może jeszcze podziękować temu w Hondzie, bo jakby go nie staranował to pieszy mógł wejść na pasy i nasz kamerzysta poszedłby siedzieć.
A ten ostatni to sam nieźle odjebał, bo próbował z zajebistą prędkością wyprzedzać na przejściu. Może jeszcze podziękować temu w Hondzie, bo jakby go nie staranował to pieszy mógł wejść na pasy i nasz kamerzysta poszedłby siedzieć.
ellsworth, dokładnie, prawy pas idzie powoli, piesi w okolicy a ten zapierdala (nie mam radaru w oczach ale...) i chuj i jeszcze klakson. Gdzie oni kurwa znajdują czas ten jebany klakson nacisnąć w takich sytuacjach.
edit
7:02 - honda wyjechałaby kilka metrów wcześniej i byłby headshot?
edit
7:02 - honda wyjechałaby kilka metrów wcześniej i byłby headshot?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów