7:00 - niezły dzban, z zatoki przez podwójną zawraca xD Prawko w czipsach znalezione chyba.
A jak piszczy ciota jebana
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów5:00 poduszka wybiła szybę?
W pierwszej chwili nie zwróciłem na to uwagi, ale wygląda na to, że tak! Brawa dla projektanta!
W pierwszej chwili nie zwróciłem na to uwagi, ale wygląda na to, że tak! Brawa dla projektanta!
Myślę że tym projektantem był Janusz mechanik, lakiernik, spawacz, klaun i akrobata w jednym, który ten samochód naprawił po kosztach.
Myślę że tym projektantem był Janusz mechanik, lakiernik, spawacz, klaun i akrobata w jednym, który ten samochód naprawił po kosztach.
Jeśli tak myślisz to jesteś po prostu debilem. Rozbicie przedniej szyby przez poduszkę umożliwia szybszą ewakuację jeśli inne drogi ucieczki z auta są wykluczone. Zdarzają się takie przypadki że auta po rolkach wszystkie drzwi mają tak pogięte że nie otworzysz, przez szybę się nie przeciśniesz a szyba z przodu cała. I tutaj wystrzał poduszki jest po to żeby Ci łatwiej było tą szybę wybić bo łatwiej tak niż rozbijać jak jest w całości. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam
Jeśli tak myślisz to jesteś po prostu debilem. Rozbicie przedniej szyby przez poduszkę umożliwia szybszą ewakuację jeśli inne drogi ucieczki z auta są wykluczone. Zdarzają się takie przypadki że auta po rolkach wszystkie drzwi mają tak pogięte że nie otworzysz, przez szybę się nie przeciśniesz a szyba z przodu cała. I tutaj wystrzał poduszki jest po to żeby Ci łatwiej było tą szybę wybić bo łatwiej tak niż rozbijać jak jest w całości. Dziękuję za uwagę, pozdrawiam
Stary jak cię robił to zamiast kondoma założył taką poduszkę, dlatego tak cię zjebało. Szyba została uszkodzona, ale przez elementy kokpitu, które się oderwały zaraz po wystrzale poduszki ty pało .I tutaj wystrzał poduszki jest po to żeby Ci łatwiej było tą szybę wybić... zwłaszcza klejoną szybę z przodu gdzie folia ma grubość 2mm jedynie co se możesz wybić to głupotę z pustego łba a nie laminowaną szybę.
7:00 - niezły dzban, z zatoki przez podwójną zawraca xD Prawko w czipsach znalezione chyba.
mam nadzieje ze sie nie rozmnozy, bo chyba przezyl, a szkoda... Takie manewry odkurwiac...
Stary jak cię robił to zamiast kondoma założył taką poduszkę, dlatego tak cię zj***ło. Szyba została uszkodzona, ale przez elementy kokpitu, które się oderwały zaraz po wystrzale poduszki ty pało .I tutaj wystrzał poduszki jest po to żeby Ci łatwiej było tą szybę wybić... zwłaszcza klejoną szybę z przodu gdzie folia ma grubość 2mm jedynie co se możesz wybić to głupotę z pustego łba a nie laminowaną szybę.
Niby 37 lat a piszesz jak na przerwie w szkole, wstyd z Tobą wchodzić w dyskusję więc sobie podaruje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów