2:50 - co ten kloc w ogóle robi na lewym pasie?
5:26 - kolejny, przy którym mój słownik wymięka.
Od czasu wprowadzenia tej tezy w pojazdach samochodowych duzo sie zmienilo w kwestii systemow wspomagających hamowania. obecnie są w kazdym mowym pojezdzie i na każdym kursie bezpiecznej jazdy szkoleniowcy podkreslają że jeżeli prowadzimy auta nie starsze niz 10lat to w kazdych warunkach wciskamy pedal ham. W podlogę. Niezależnie czy jezdnia jest mokra czy sucha. Niezależnie czy jedziemy na wprost czy gwaltownie omijamy przeszkody.
Na szkoleniach powinny być obowiązkowe nauki praktyczne na matach poślizgowych. Tak samo powinni w praktyce chociaż jedną godzinę mieć poświęconą aquaplaningowi.
A na chuj to komu potrzebne. Wazne zebys wiedzial jakie wymiary ma tablica rejestracyjna
Od czasu wprowadzenia tej tezy w pojazdach samochodowych duzo sie zmienilo w kwestii systemow wspomagających hamowania. obecnie są w kazdym mowym pojezdzie i na każdym kursie bezpiecznej jazdy szkoleniowcy podkreslają że jeżeli prowadzimy auta nie starsze niz 10lat to w kazdych warunkach wciskamy pedal ham. W podlogę. Niezależnie czy jezdnia jest mokra czy sucha. Niezależnie czy jedziemy na wprost czy gwaltownie omijamy przeszkody.
No nie zgodzę się z Tobą w pełni. Systemy Cię nie wyprowadzą zawsze. Gdyby tak było to nowe auta nie wpadały by w poślizgi i nie rozbijały się po rowach. Do tego trzeba mieć dalej trochę pomyślunku i umiejętności, bo auto nic za nas nie zrobi samo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów