Dzięki takim nagraniom możemy się również cały czas uczyć i przypominać sobie o czyhających na nas zagrożeniach.
Leci piwko
Akurat w mojej ocenie zareagował zbyt nerwowo. Z przodu była jeszcze masa miejsca, prędkości niewielkie + na dodatek ta Kia jeszcze na niego nie zjeżdżała. Widać to już od 1 s gdzie Kia jeszcze na przeciwległym pasie, a Tir już kołami w rów wjeżdża. Facet się przestraszył i poszedł w rów - moim zdaniem całkowicie niepotrzebnie. Ciekawe jak tą sytuację oceniłby sąd bo moim zdaniem nie jest ona jednoznaczna.
Akurat w mojej ocenie zareagował zbyt nerwowo. Z przodu była jeszcze masa miejsca, prędkości niewielkie + na dodatek ta Kia jeszcze na niego nie zjeżdżała. Widać to już od 1 s gdzie Kia jeszcze na przeciwległym pasie, a Tir już kołami w rów wjeżdża. Facet się przestraszył i poszedł w rów - moim zdaniem całkowicie niepotrzebnie. Ciekawe jak tą sytuację oceniłby sąd bo moim zdaniem nie jest ona jednoznaczna.
tytuł powinien być polskie matoły z katolickiego ciemnogrodu polak na drodze śmierc w oczach
1:49 - kwintesencja polskości na drodze... to jest mój pas, szlachta tutaj jedzie czyli Ja i reszta ma się dostosować albo wypierdalać.
Miała babka miejsce i czas żeby zjechać na lewy i dać włączyć się innym ale nie bo drogowej przyzwoitości zabrakło, w czasie pomiędzy 1:57 a 1:59 widać że jeszcze kurwa z premedytacją skręciła w prawą stronę żeby zajebać w auto.
Pewnie zbyt zajęta konwersacją prowadzoną przez telefon.
Kraj piękny, tylko ludzie kurwy.
Pierdolisz.
Przepisy ruchu drogowego to obowiązek. Kultura to tylko (i aż) rzecz dodana. Mogła zrobić miejsce, bo to kulturalne (ale nie musiała), ale kloc z renówki, miał obowiązek upewnić się, że może pas zmienić.
Każdy kierowca ma przestrzegać przepisów, nie każdy musi być kulturalny.
Co odcinek to się dziwię, bo wiele tych przykładów pokazuje nie tyle co sprawców, ale często właścicieli kamerek - że są jebanymi kretynami. Nie wiem, ja jak dojeżdżam, do skrzyżowania to zawsze kurwa obserwuję samochód który tam stoi, czy na autostradzie jak dołączają. A tu mam wrażenie że są wiecznie zaskoczeni i kąt widzenia jest tylko na wprost.
No weźcie przykład nawet z 6:19. Przecież wlasciciel kamerki to też jakiś niedojebany bezmózg .
Przepisy ruchu drogowego to obowiązek. Kultura to tylko (i aż) rzecz dodana. Mogła zrobić miejsce, bo to kulturalne (ale nie musiała), ale kloc z renówki, miał obowiązek upewnić się, że może pas zmienić.
Każdy kierowca ma przestrzegać przepisów, nie każdy musi być kulturalny.
Jak zrobisz prawo jazdy albo zaczniesz jeździć szybciej niż 90 po autostradzie to zacznij się udzielać. W trakcie jazdy jest więcej obiektów do obserwacji niż tylko kretyni, którzy nie potrafią zmienić pasa ruchu czy też się do ruchu włączyć