Dzięki takim nagraniom możemy się również cały czas uczyć i przypominać sobie o czyhających na nas zagrożeniach.
Dzięki takim nagraniom możemy się również cały czas uczyć i przypominać sobie o czyhających na nas zagrożeniach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miała babka miejsce i czas żeby zjechać na lewy i dać włączyć się innym ale nie bo drogowej przyzwoitości zabrakło, w czasie pomiędzy 1:57 a 1:59 widać że jeszcze kurwa z premedytacją skręciła w prawą stronę żeby zajebać w auto.
Pewnie zbyt zajęta konwersacją prowadzoną przez telefon.
Kraj piękny, tylko ludzie kurwy.
Sytuacja od 1:20 parsknąłem ze śmiechu jak ten down zamiast się zatrzymać, to na gaz i wjechał do rzeki (czy co tam było na dole). Jakby się ktoś głowił, w sytuacji gdy 2 auta zmieniają pas na środkowy, prawy ma pierwszeństwo.
5:48 kurwa, ten głos wiejskiej chamicy "co ty zrobiłeś?"
Całkiem dobry odcinek.
Sytuacja od 1:20 parsknąłem ze śmiechu jak ten down zamiast się zatrzymać, to na gaz i wjechał do rzeki (czy co tam było na dole). Jakby się ktoś głowił, w sytuacji gdy 2 auta zmieniają pas na środkowy, prawy ma pierwszeństwo.
5:48 k***a, ten głos wiejskiej chamicy "co ty zrobiłeś?"
Rzeka, chociaż w tym miejscu bardziej przypomina strumyk
4.48 co ty zrobiłeś !!!!!! kwintesencja kobiecości
raczej definicja głupiej baby
1:49 - kwintesencja polskości na drodze... to jest mój pas, szlachta tutaj jedzie czyli Ja i reszta ma się dostosować albo wypierdalać.
Miała babka miejsce i czas żeby zjechać na lewy i dać włączyć się innym ale nie bo drogowej przyzwoitości zabrakło, w czasie pomiędzy 1:57 a 1:59 widać że jeszcze kurwa z premedytacją skręciła w prawą stronę żeby zajebać w auto.
Pewnie zbyt zajęta konwersacją prowadzoną przez telefon.
Kraj piękny, tylko ludzie kurwy.
Pierdolisz.
Przepisy ruchu drogowego to obowiązek. Kultura to tylko (i aż) rzecz dodana. Mogła zrobić miejsce, bo to kulturalne (ale nie musiała), ale kloc z renówki, miał obowiązek upewnić się, że może pas zmienić.
Każdy kierowca ma przestrzegać przepisów, nie każdy musi być kulturalny.
Leci piwko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów