Dzięki takim nagraniom możemy się również cały czas uczyć i przypominać sobie o czyhających na nas zagrożeniach.
Sytuacja od 1:20 parsknąłem ze śmiechu jak ten down zamiast się zatrzymać, to na gaz i wjechał do rzeki (czy co tam było na dole). Jakby się ktoś głowił, w sytuacji gdy 2 auta zmieniają pas na środkowy, prawy ma pierwszeństwo.
5:48 k***a, ten głos wiejskiej chamicy "co ty zrobiłeś?"
4.48 co ty zrobiłeś !!!!!! kwintesencja kobiecości
Tak właśnie myślałem...1:49 - kwintesencja polskości na drodze... to jest mój pas, szlachta tutaj jedzie czyli Ja i reszta ma się dostosować albo wypierdalać.
Miała babka miejsce i czas żeby zjechać na lewy i dać włączyć się innym ale nie bo drogowej przyzwoitości zabrakło, w czasie pomiędzy 1:57 a 1:59 widać że jeszcze kurwa z premedytacją skręciła w prawą stronę żeby zajebać w auto.
Pewnie zbyt zajęta konwersacją prowadzoną przez telefon.
Kraj piękny, tylko ludzie kurwy.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim