Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówKogo obchodzi jaki to klasyk i cud miód motoryzacyjny, technologia poszła do przodu i bezpieczeństwo znacznie się poprawiło, ciekawy jestem efektu tego spotkania z autem 2010+
Potem podają w mediach jaki to mamy wysoki wskaźnik śmiertelności w wypadkach, skoro ludzie jeżdżą takim czymś
Kryminał kryminałem, ale z drugiej strony uważam że te wszystkie auta z lat 80, 90 powinno się z automatu wyj***ć na złom - przecież ta czerwona padlina to trumna na kołach.
Kogo obchodzi jaki to klasyk i cud miód motoryzacyjny, technologia poszła do przodu i bezpieczeństwo znacznie się poprawiło, ciekawy jestem efektu tego spotkania z autem 2010+
Jak dorwiesz klasyka i wkładasz w niego 10x więcej niż on warty, dopieszczasz i doprowadzasz do dzisiejszych standardów technologicznych to niech ma nawet i 100lat, ale jak to stary rzęch który wymiane głupiego oleju miał 10 lat temu to zgadzam sie w 100%
Bo kurła audi czy bmw z 2010 ściągnięte z Niemiec jako "perełka, bezwypadkowe", a ma wspawaną ćwiartkę nie zachowa się przy wypadku jak ten fiat.
Mówiłem o sprawnym aucie.
To że są ludzie którzy mają na auto 20k i szukają auta wartego 18k w przedziale 12-15k to niestety oszukiwanie samego siebie i narzekanie później że ktoś zły i niedobry bo mnie oszukał... Kurła panie same złodzieje i oszusty tymi autami handlują
To nie BMW tylko Audi A5, a dokładniej to chyba RS5
Możliwe.Sylwetka podobna do M4...Bez znaczenia Audi,BMW,Mercedes czy Citroen.Gość zapierdalał przez miasto z prędkością autostradową,albo grubiej.
Kryminał kryminałem, ale z drugiej strony uważam że te wszystkie auta z lat 80, 90 powinno się z automatu wyj***ć na złom - przecież ta czerwona padlina to trumna na kołach.
Kogo obchodzi jaki to klasyk i cud miód motoryzacyjny, technologia poszła do przodu i bezpieczeństwo znacznie się poprawiło, ciekawy jestem efektu tego spotkania z autem 2010+
Potem podają w mediach jaki to mamy wysoki wskaźnik śmiertelności w wypadkach, skoro ludzie jeżdżą takim czymś
tak tylko wrzuce, poszukajcie podobne filmiki
ostatni material mega. chyba najlepszy wypadek jaki widzialem. jebnal idealnie. w wiekszosci materialow polacy popisuja sie debilizmem. droga sliska, chuja widac, ale i tak zapierdalaja glaby jebane.
bo my mamy jakiś taki gen wariactwa który się uaktywnia jak czegoś dosiadamy ( jako jazda to nie mieliśmy sobie w pewnych okresach równych) jak też gdy siedzimy w samochodach ( jak by było 350 na budziku to wszyscy by chcieli tyle zapierdalać)
Możliwe.Sylwetka podobna do M4...Bez znaczenia Audi,BMW,Mercedes czy Citroen.Gość zapierdalał przez miasto z prędkością autostradową,albo grubiej.
Citroen nie był by takim zjebem i nie zapierdalał by 150km/h w obszarze zabudowanym. Spierdoliny umysłowe to tylko Audi i BMW. Chociaż BMW ostatnio się poprawiło, może dlatego, że e36-e46 w większości na złomie już gniją.