Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Co się stało, to się nie odstanie, ale skoro się już stało i mamy możliwość zobaczenia jak to się stało, to warto popatrzeć, przeanalizować i wyciągnąć wnioski.
Co? wyciągnąć wnioski? W Polsce? Czyś ty z chuja spadł? Przecież to Polska, te filmiki służą w 90% tylko do posmiania sie z tych ciot co nie umieją jeździć, przez cwaniaczków z umfalami z przeszłości i przyszłości. Ot taka mała rozrywka przed następnym umfalem.
Jeździłem i w Polsce i na codzień na Islandii, na Islandii jeśli widzisz znak ostrzegawczy, limit prędkości to się stosujesz a wiesz dlaczego? Bo w Islandii mandaty to kurwa kosmos!!! za jazdę z tel przy uchu 40000 ISK = 1200 PLN dla przykładu.
Do jakiego stanu trzeba doprowadzić samochód, żeby na takim asfalcie i w takim łuku jak w 5:56 wpadł w taki poślizg
wyjebane tuleje wahacza, amory i opony klasy zero 0
Niniejszy regulamin, zwany dalej Regulaminem, określa zasady korzystania z serwisu Sadistic.pl.Ten z VW Bory był dobry (5:38) Raz poniosło, wyszedł... dobrze że za drugim razem kiedy poniosło, to wypierdolił do rowu. Zero wyobraźni. Takich to mi nie szkoda
tak się ma jak się ma łyse opony taniec na lodzie.
Po jakiejś 1min ocknęła się, jej koleżanka w płacz że zabiłem Madzie. Po chwili uspokaja się i pytam tej na glebie czy nic jej nie jest. Koniec końców szybko dzwonią do rodziców poszkodowanej, na szczęście mieszkali blisko więc szybko się zjawili. Nalegam że zadzwonię na pogotowie bo młoda może mieć wstrząs mózgu. Po 10 minutach namawiania zgodzili się. Co było dalej nie wiem, poczekałem tylko na przyjazd karetki.
Niniejszy regulamin, zwany dalej Regulaminem, określa zasady korzystania z serwisu Sadistic.pl.Co? wyciągnąć wnioski? W Polsce? Czyś ty z chuja spadł? Przecież to Polska, te filmiki służą w 90% tylko do posmiania sie z tych ciot co nie umieją jeździć, przez cwaniaczków z umfalami z przeszłości i przyszłości. Ot taka mała rozrywka przed następnym umfalem.
Jeździłem i w Polsce i na codzień na Islandii, na Islandii jeśli widzisz znak ostrzegawczy, limit prędkości to się stosujesz a wiesz dlaczego? Bo w Islandii mandaty to kurwa kosmos!!! za jazdę z tel przy uchu 40000 ISK = 1200 PLN dla przykładu.
Problem z polskimi znakami jest taki że są stawiane z dupy. Ot takie widzimisię lokalnego urzedasa. To powoduje ze kierowcy zaczynają je ignorować co prowadzi do groźnych sytuacji w miejscach gdzie znaki mają pokrycie w zagrożeniu na drodze.
Do jakiego stanu trzeba doprowadzić samochód, żeby na takim asfalcie i w takim łuku jak w 5:56 wpadł w taki poślizg
Ja tu widzę ewidentny błąd kierowcy, auto mogło być w całkiem nie najgorszym stanie. Wilgotny asfalt i łoś chce pokonać łuk z nadmierną prędkością nie ścinając go, inaczej to się skończyć nie mogło. Ogólnie to ciekawe jest to, że zapierdalają osoby niemające zielonego pojęcia o technice prowadzenia pojazdu. Ludzie potrafiący jeździć, bardziej zdają sobie sprawę z ryzyka, a jak już ich złapie natchnienie do ostrzejszej jazdy, to się nie rozpierdalają.