📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
W większości przypadków uniknięcie wypadku było możliwe. Zabrakło tylko jednego czynnika - zdjęcia nogi z gazu, już nawet nie hamowania.
Nieco wolniejsza jazda i do większości sytuacji by nie doszło. No ale jak widać na filmikach - głównie są to wyłudzenia odszkodowania.
Nieco wolniejsza jazda i do większości sytuacji by nie doszło. No ale jak widać na filmikach - głównie są to wyłudzenia odszkodowania.
mam dziwne wrażenie, że najczęściej gubią przyczepność te zjebane małe francuskie samochody
maciekmako napisał/a:
2.18 jaka to piosenka?
He Don't Love Me (Gaullin Remix)
Winona Oak
zrobiłem konto tylko po to aby ci odpowiedzieć
Lew napisał/a:
ten pierwszy na rondzie to jakaś mega ameba umysłowa że Ciężarówki nie zauważyła, tak wiem zaraz hejty polecą że rondo pierwszeństwo itp ale kurwa xD
Chcial dostac kase za dzwona to wjechal proste...
Lew napisał/a:
ten pierwszy na rondzie to jakaś mega ameba umysłowa że Ciężarówki nie zauważyła, tak wiem zaraz hejty polecą że rondo pierwszeństwo itp ale kurwa xD
brak hebli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów