📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właściciel Fiesty z filmu nr 2 zrobił biznes życia. Wartość jego auta właśnie wzrosła 2-3 krotnie.
Początek filmu (zimowe przypadki) to typowy przejaw debilizmu kogoś, kto wierzy, że jak kupił zimowe opony, to ma przyczepność do asfaltu jak w lecie. Wcale mi ich nie żal.
Up.
Wstyd przyznać, ale w busie mam letnie na przodzie. Uczą pokory....
Ostatni z bawary powinien być do końca życia dymany i torturowany w ciemnym lochu.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Up.
Jak kogoś zabijesz to dopiero będzie wstyd. Pokory pasiaki nauczą.
Kolejny odcinek sponsorowany przez "panie jeszcze sezon pojeżdżą"
Dlatego wolę wielosezonowe - zużyją się na przodzie (280KM robi swoje) to wrzucę te z tyłu a na tył założę nową parę. Przy przebiegach rzędu 10-15k rocznie zimowe opony nie zdążyłyby się zużyć, a w dodatku przez większą część czasu pracowałyby w nieoptymalnych dla siebie warunkach - dodatnie temperatury, woda, błoto.
Kierowców jak pizda z 4:52 policja powinna na miejscu jak ściekłego psa odstrzelić. (oni mają tendencję do przeżywania wypadków)
Bo to tylko zagrożenie dla normalnych ludzi jest.
Bo to tylko zagrożenie dla normalnych ludzi jest.
baronturbina napisał/a:
Jak kogoś zabijesz to dopiero będzie wstyd. Pokory pasiaki nauczą.
Oj tam oj tam. Na dniach będą zimówki, tak jakoś schodziło, nie było czasu...'
W pierwszym nagraniu na uwagę zasługuje błyskawiczna reakcja właścicielki posesji. Samochód jeszcze nie wylądował na czterech kołach, a ona już była w oknie
Presty napisał/a:
Początek filmu (zimowe przypadki) to typowy przejaw debilizmu kogoś, kto wierzy, że jak kupił zimowe opony, to ma przyczepność do asfaltu jak w lecie. Wcale mi ich nie żal.
Pierwszy wjazd w płot to efekt tego, że w momencie kiedy poczuł jak ucieka mu tył auta zamiast skontrować i dodać gazu nacisnął na hamulec.
dwakilo napisał/a:
Pierwszy wjazd w płot to efekt tego, że w momencie kiedy poczuł jak ucieka mu tył auta zamiast skontrować i dodać gazu nacisnął na hamulec.
Dokładnie! Przecież takie rzeczy to wie nawet dziecko, które miało styczność z jazdą na rowerze. Jak tył zaczyna uciekać, to należy wyciągnąć przód żeby nie dać się tyłowi wyprzedzić. To jest tak oczywiste, ze aż niewiarygodne, że dochodzi do takich sytuacji jak w pierwszym filmiku!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów