Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baranem odcinka zdecydowanie zostaje ostatni kierowca, ale nominacja należy się też temu z 3:00 (widzi, że gościa naprzeciwko obraca, a mimo to podjeżdża bliżej, żeby przypadkiem nie uniknąć kolizji, oraz 4:10 (widzi, że ciężarówka nie mieści się na pasie, to też nie zwolni, tylko pcha się do stłuczki). Najzabawniejsze, że w zasadzie wszędzie, gdzie widać płeć (albo po głosie, albo facet wysiada z samochodu) wypadki powodują mężczyźni A potem piszą na forach, że to kobiety nie potrafią prowadzić
A tam, pierdolisz z tym ostatnim kierowcą. Pieszy lezie bez mózgu to nie dziwota, że o wypadek nie trudno. Samochody stały w korku to obowiązku zatrzymywać się nie miał, a jedynie zachować szczególną ostrożność.
Być może dlatego, że jeździ ich więcej? Ilu znasz facetów kierowców a ile kobiet? O tirach już nie wspominając.
Ale nie chce ich bronić. Nie jest powiedziane, że pizda musi być bez kutasa.
To nie Arabia Saudyjska i nie ten wiek. Praktycznie 100% kobiet z mojego otoczenia ma prawko, podobnie jak mężczyzn. W pokoleniu moich dziadków jeszcze tak było, że kobiety prowadziły rzadko. Współcześnie już dawno takiego podziału nie ma.
kilka zimowych kolizji i stłuczek... z kacapowni to można codziennie takie "compilation" klepać..
Haha kurwa co za dzban. Nawet tu musisz pierdolić od rzeczy astrobiologu. Pośmiewisko z siebie robisz.
no, tylko wczesniej jak stali na światłach wjebał sie przed maske tego mietka.
Zrob prawo jazdy i potem komentuj.
no, tylko wczesniej jak stali na światłach wjebał sie przed maske tego mietka.
Jeszcze wcześniej ten w Mietku wjechał na rondo pasem do jazdy na wprost. Obejrzyj nagranie od 4:18. Tylko obejrzyj uważnie.
To nie Arabia Saudyjska i nie ten wiek. Praktycznie 100% kobiet z mojego otoczenia ma prawko, podobnie jak mężczyzn. W pokoleniu moich dziadków jeszcze tak było, że kobiety prowadziły rzadko. Współcześnie już dawno takiego podziału nie ma.
Więcej stłuczek i durnych kolizji powodują baby wystarczy popatrzeć. Trochę to równouprawnienie za bardzo weszło
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów