Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych.
To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję zobaczyć jakimi bucami są polscy kierowcy.
To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję zobaczyć jakimi bucami są polscy kierowcy.
Youtube nie masz?
To właśnie dzięki takim nagraniom możemy się cieszyć z nieszczęścia bliźniego.
Youtube nie masz?
Jeszcze nie zainstalowałem. Mam na którejś dyskietce, ale są nieopisane i nie mogę znaleźć.
5:10 Hahahaaa! Kurwa miód na oczy.
no, tylko wczesniej jak stali na światłach wjebał sie przed maske tego mietka.
Baranem odcinka zdecydowanie zostaje ostatni kierowca, ale nominacja należy się też temu z 3:00 (widzi, że gościa naprzeciwko obraca, a mimo to podjeżdża bliżej, żeby przypadkiem nie uniknąć kolizji, oraz 4:10 (widzi, że ciężarówka nie mieści się na pasie, to też nie zwolni, tylko pcha się do stłuczki). Najzabawniejsze, że w zasadzie wszędzie, gdzie widać płeć (albo po głosie, albo facet wysiada z samochodu) wypadki powodują mężczyźni A potem piszą na forach, że to kobiety nie potrafią prowadzić
Być może dlatego, że jeździ ich więcej? Ilu znasz facetów kierowców a ile kobiet? O tirach już nie wspominając.
Ale nie chce ich bronić. Nie jest powiedziane, że pizda musi być bez kutasa.
no, tylko wczesniej jak stali na światłach wjebał sie przed maske tego mietka.
Nie mówię, że tak nie było - tutaj chodzi o utrzymanie prostego kierunku jazdy przez "wjebywacza" podczas gdy "wyjebany" chciał się odwjebać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów