Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
45 sek - naucz sie huju jezdzic po drodze dla rowerów!
Być może jestem niewidomy, ale gdzie Ty tam masz ścieżkę rowerową...?
No ale chyba ma jakąś pamięć wbudowaną nie wiem kurwa 1gb ? 5 ? przecież filmy w takiej rozdzielczości nie zajmują dużo a zazwyczaj te filmiki trafiają od januszy którzy nie jeżdżą w 10 godzinne trasy... kaleczy to moje uszy jak slysze rikord widjo
Wbudowaną? Z którego roku się tu wziąłeś?
Przecież napisałem, że na kartę. A kto jaką kartę ma i w jakiej jakości nagrywa, na tyle starcza. 1h to ~10GB, a każdy "zabezpieczony" film to mniej miejsca -> częściej filmy przepadają.
A jak się o uszy martwisz, to zawsze jest opcja MUTE.
Wbudowaną? Z którego roku się tu wziąłeś?
Przecież napisałem, że na kartę. A kto jaką kartę ma i w jakiej jakości nagrywa, na tyle starcza. 1h to ~10GB, a każdy "zabezpieczony" film to mniej miejsca -> częściej filmy przepadają.
A jak się o uszy martwisz, to zawsze jest opcja MUTE.
Dodam tylko od siebie, bo sam przerzuciłem się na telefon, że kamerki z którymi miałem styczność nadawały się na śmietnik. Smartfon z dobrym aparatem nagrywa czytelnie, nawet w nocy, numery z tablic rejestracyjnych. Strasznie wkurwiało mnie to w kamerkach, że w dzień wystarczyło najechać na kamyczek i już obraz się rozmazywał. Nagrywam w 4k, a pamięć wbudowana spokojnie wystarcza (256 Gb). Działa sobie w tle, co daje możliwość odpalenia nawigacji.
Dodam tylko od siebie, bo sam przerzuciłem się na telefon, że kamerki z którymi miałem styczność nadawały się na śmietnik. Smartfon z dobrym aparatem nagrywa czytelnie, nawet w nocy, numery z tablic rejestracyjnych. Strasznie wkurwiało mnie to w kamerkach, że w dzień wystarczyło najechać na kamyczek i już obraz się rozmazywał. Nagrywam w 4k, a pamięć wbudowana spokojnie wystarcza (256 Gb). Działa sobie w tle, co daje możliwość odpalenia nawigacji.
Xiaomi 70 Mai daje radę, dodatkowy moduł GPS, i asystenta, który ostrzega o niebezpiecznych manewrach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów