To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rekord wideo, kurwa, polsko-angielski
rayner1790 napisał/a:
rekord wideo, kurwa, polsko-angielski
Ja ten slang nazywałem,Polinglisz.
Gość ma konto na YT z taką samą nazwą. Siedzi pewnie prosiak w domu, nie ma co robić, to wszystkie portale tym gównem uszczęśliwia.
mygyry napisał/a:
90% już było, albo luzem albo z kompilacji która już poleciała do sucharów
Pajan napisał/a:
Gościa powinni zbanować w końcu na sadolu
Już nie pierdolcie, bo tym razem od 6:10 jest perełka.
Henboh napisał/a:
Już nie pierdolcie, bo tym razem od 6:10 jest perełka.
Racja, aż musiałem sprawdzić.
Polskie_Drogi napisał/a:
To właśnie dzięki takim nagraniom wszyscy mamy niepowtarzalną okazję uczyć się na błędach innych...
Jaka niepowtarzalna, jak to 189 raz.
A na marginesie, w 2:51 obydwu baranów wjechało na czerwonym,
mam nadzieję że dwa trupy ale niestety wątpię.
chuja prawda. motopizdy nie uczą się na błędach. albo wykurwia moturem i ginie albo nie wykurwia
a moze mi ktos powiedziec na chuj oni te rekord wideo mowia ??? przeciez ta kamerka chyba nagrywa czy tak sobie tylko kurwa wisi i jak wypowiesz magiczne haslo to zapisze ? Nie ma zapisu jakiegos 10min wstecz ? Czy chinskie prymitywne kamerki nie mają takich opcji?
wwo19994 napisał/a:
a moze mi ktos powiedziec na chuj oni te rekord wideo mowia ??? przeciez ta kamerka chyba nagrywa czy tak sobie tylko kurwa wisi i jak wypowiesz magiczne haslo to zapisze ? Nie ma zapisu jakiegos 10min wstecz ? Czy chinskie prymitywne kamerki nie mają takich opcji?
Nagrywa non stop i nadpisuje stare jak się miejsce na karcie kończy. Zarekordujesz i ten fragment zostanie zabezpieczony przed skasowaniem.
Henboh napisał/a:
Nagrywa non stop i nadpisuje stare jak się miejsce na karcie kończy. Zarekordujesz i ten fragment zostanie zabezpieczony przed skasowaniem.
No ale chyba ma jakąś pamięć wbudowaną nie wiem kurwa 1gb ? 5 ? przecież filmy w takiej rozdzielczości nie zajmują dużo a zazwyczaj te filmiki trafiają od januszy którzy nie jeżdżą w 10 godzinne trasy... kaleczy to moje uszy jak slysze rikord widjo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów