Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zonk 2016-03-29, 19:58
I weź tu kup sobie nowy samochód. Pal licho jak się sam rozpierdolisz gdzieś od niebezpiecznej jazdy, ale inny zjeb może zniszczyć twoją własność.
Zgłoś
mrokussw 2016-03-29, 20:02
ja tylko na chwile wyskocze kupie groszek
Zgłoś
Garrison 2016-03-29, 20:02 6
sylwusiex napisał/a:

1:10 skurwiel złotówa, jeszcze mu nie wjechał w tor jazdy kijanką a kutasiarz już wybierał telefon do znajomego blacharza. Zrobimy za 600zł, wystawimy fakturkę na 4 klocki. Jeszcze powie że po kolizji głowa go boli, kołnierz na tydzien i dodatkowo 1000zł z OC sprawcy (tak, tak robią nawet przy "stłuczkach 5km/h")

Co Ty pierdolisz za przeproszeniem? Gdzie masz skurwiałe zachowanie taksówkarza? Co on w tej chwili zrobił nie tak? Gdzie masz ten telefon do znajomego blacharza, bo nic nie słyszę?
Zgłoś
isin 2016-03-29, 20:07 2
Ostatni incydent to przerost mocy nad umiejętności, no i tył napęd widać nie dla każdego
Zgłoś
kapitan1989 2016-03-29, 20:10 11
dziwna mentalność połowy kierowców, widać typowo że hamują dopiero po uderzeniu, albo hamują delikatnie póki nie uderzą. Większości tych delikatnych zdarzeń nie byłoby gdyby ktoś sobie nie postanowił "spróbować zarobić" na stłuczce. Każdy kto jest kierowcą wie co to zasada ograniczonego zaufania i wystarczy tylko nogę z gazu zdjąć albo profilaktycznie przyhamować delikatnie. A może to tylko moja mentalność że nie chcę mieć samochodu po stłuczce.
Zgłoś
mrokussw 2016-03-29, 20:12 3
kapitan1989 napisał/a:

dziwna mentalność połowy kierowców, widać typowo że hamują dopiero po uderzeniu, albo hamują delikatnie póki nie uderzą. Większości tych delikatnych zdarzeń nie byłoby gdyby ktoś sobie nie postanowił "spróbować zarobić" na stłuczce. Każdy kto jest kierowcą wie co to zasada ograniczonego zaufania i wystarczy tylko nogę z gazu zdjąć albo profilaktycznie przyhamować delikatnie. A może to tylko moja mentalność że nie chcę mieć samochodu po stłuczce.

rzad dyma cie na kazdym kroku wiec kazdy kombinuje jak troche grosza zarobic ... gdybysmy zyli w normalnym kraju takich rzeczy by nie bylo
Zgłoś
sylwusiex 2016-03-29, 20:24 4
Garrison napisał/a:

Co Ty pierdolisz za przeproszeniem? Gdzie masz skurwiałe zachowanie taksówkarza? Co on w tej chwili zrobił nie tak? Gdzie masz ten telefon do znajomego blacharza, bo nic nie słyszę?

Nie słyszysz bo dopiero kutas wybiera, jeszcze musi pasażerów wysadzić bo szczegółowo będzie przez tel opisywał jakiego to farta ma 3 raz w tym miesiącu i drugą pensje "na stłuczkę i kołnierz".
Zgłoś
p................i 2016-03-29, 21:10 1
5:24 Film z przyszłości
Zgłoś
korinogaro 2016-03-29, 21:49 1
Czy tylko ja nie przelatuję na pełnej prędkości przez skrzyżowanie jak jestem na drodze z pierwszeństwem?
Zgłoś
olo1990pl 2016-03-29, 21:51
@asdator - zgodzę się, że to straszne zadupie, moi dziadkowie tam mieszkają i znam to miejsce Wioska między Kielcami a Końskimi - Krasna (po staropolsku Piękna) się nazywa.

Wieś się tam bawi i odkąd zrobili nowiutki asfalt i chodniki młodzież w Gulfach III, Passerati B5, A4 B6, A3 I gen, Astrach F, Yamahach z '80 lat (itd., ogólnie wszystko po wieś tuningu) popierdala tam jak idioci. Na oryginalnym filmiku widać, że zaraz przed tym sklepem jest zakręt 90 stopni - dawniej tak badziewnie wyprofilowany, że trzeba było jechać środkiem jezdni by nie rozwalić sobie zawieszenia o dziury.

Choć dawniej niczym dziwnym były też popierdalające 70/80 km/h ciężarówki załadowane złomem do huty (i z powrotem załadowane "biżuterią rolniczą").
Zgłoś
paul000 2016-03-29, 21:57 1
hehehe ostatni typ najlepszy, kurwa mistrz prostej
Zgłoś
AfroMan25 2016-03-29, 22:29 1
0:24...siedzi baba w aucie i nawet recznego nie zaciagnie, po ch.. one wogole sa?
Zgłoś
Wiochmen 2016-03-29, 23:05
asdator napisał/a:

Już to widzę jak Ty na jakimś zadupiu, gdzie szybko miałbyś wyskoczyć do sklepu, upewniałbyś się 500 razy czy ktos przypadkiem nie ma ochoty wjechać Ci w dupę.

jebany przychlast zamiast skrecic na parking pod sklep to bedzie stal na drodze jak idiota...ten kto za nim jechal pewnie myslal ze zaraz skreci no ale nie wiedzial ze przed nim jedzie "pan drogi"
Zgłoś
sebekzjebek 2016-03-29, 23:50
5:24 nagranie z przyszłości
Zgłoś
dziarski 2016-03-29, 23:59
mam nadzieję, że w 4:30 te koguty żeby mu dojebać mandat za przejazd na czerwonym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem