Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
saves 2016-03-29, 17:41 19
Pierwszy motocyklista to sobie powinien boczne kółka założyć.
Zgłoś
Sol 2016-03-29, 17:54 4
A pozostali- okulary...
Zgłoś
Nuke17 2016-03-29, 17:55 7
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co odjebał motocyklista ? (3:46)
Zgłoś
sylwusiex 2016-03-29, 18:48 42
up, był na biegu, chciał się podeprzeć lewą nogą która mu się zaplątała. Stracił równowagę i pociągnął manetkę gazu. Dlatego wszystkie portki ubierane na moto muszą być "przy ciele".

Co do kompilacji jak zwykle kilkanaście filmików tutaj to ludzie którzy zamiast hamulca używają klaksonu i przycisku "REC" na kamerze... Naprawdę, gdy robisz przynajmniej te 200 - 300 kilometrów tygodniowo to taki filmik jesteś w stanie zmontować po dwóch miesiącach jazdy jeżeli w każdej groźnej sytuacji będziesz reagować jak upośledzony. Albo będziesz myśleć o niebieskich migdałach zamiast o drodze przed Tobą.

1:10 skurwiel złotówa, jeszcze mu nie wjechał w tor jazdy kijanką a kutasiarz już wybierał telefon do znajomego blacharza. Zrobimy za 600zł, wystawimy fakturkę na 4 klocki. Jeszcze powie że po kolizji głowa go boli, kołnierz na tydzien i dodatkowo 1000zł z OC sprawcy (tak, tak robią nawet przy "stłuczkach 5km/h")
Zgłoś
sereja3 2016-03-29, 19:03 8
A gość z 3:20 też dobry. Popierdalał grubo przez centrum miasta.
Z jego głupoty prawie wpadł w ludzi
Zgłoś
mateusz165 2016-03-29, 19:13 1
up , może zapierdalał ale nie z jego głupoty by ich sponiewierał
Zgłoś
irgor 2016-03-29, 19:24 18
4:55 Babsko komentuje ' z LEWEGO pasa skęcał?!"
predestynowana do gwiazdy następnego filmu !
Zgłoś
donkapusta 2016-03-29, 19:24 1
4:44, która to lewa strona?
Zgłoś
sylwusiex 2016-03-29, 19:27 10
irgor napisał/a:

4:55 Babsko komentuje ' z LEWEGO pasa skęcał?!"
predestynowana do gwiazdy następnego filmu !

Dobrze, że ta komentująca robiła w filmie za pasażera. Jakby była kierowcą to byśmy się pewnie spotkali na hardzie a podpis przy filmie byłby "katastrofa w ruchu lądowym".
Zgłoś
Dreamer 2016-03-29, 19:34 2
A ja się zastanawiałem czemu te barierki z 3:06 na Dąbrowskiego w Rzeszowie takie rozjebane.
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2016-03-29, 19:34
Pierwszy filmik i już moje pierdolone Ząbeczki :/
Zgłoś
m................1 2016-03-29, 19:42 3
2:15
-"Ja tylko na chwilę wejdę, kupię groszek"
- klik pasa i bum
- "Jezu!"
I po zębach xD Pasy się rozpina po zatrzymaniu i upewnieniu. Głupia Bbaba
Zgłoś
Kominek1993 2016-03-29, 19:47 6
Kupiła ten groszek ostatecznie, czy nie?!
Zgłoś
asdator 2016-03-29, 19:51 7
marines081 napisał/a:

2:15
-"Ja tylko na chwilę wejdę, kupię groszek"
- klik pasa i bum
- "Jezu!"
I po zębach xD Pasy się rozpina po zatrzymaniu i upewnieniu. Głupia Bbaba

Już to widzę jak Ty na jakimś zadupiu, gdzie szybko miałbyś wyskoczyć do sklepu, upewniałbyś się 500 razy czy ktos przypadkiem nie ma ochoty wjechać Ci w dupę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem