ku przestrodze...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
up, był na biegu, chciał się podeprzeć lewą nogą która mu się zaplątała. Stracił równowagę i pociągnął manetkę gazu. Dlatego wszystkie portki ubierane na moto muszą być "przy ciele".
Co do kompilacji jak zwykle kilkanaście filmików tutaj to ludzie którzy zamiast hamulca używają klaksonu i przycisku "REC" na kamerze... Naprawdę, gdy robisz przynajmniej te 200 - 300 kilometrów tygodniowo to taki filmik jesteś w stanie zmontować po dwóch miesiącach jazdy jeżeli w każdej groźnej sytuacji będziesz reagować jak upośledzony. Albo będziesz myśleć o niebieskich migdałach zamiast o drodze przed Tobą.
1:10 skurwiel złotówa, jeszcze mu nie wjechał w tor jazdy kijanką a kutasiarz już wybierał telefon do znajomego blacharza. Zrobimy za 600zł, wystawimy fakturkę na 4 klocki. Jeszcze powie że po kolizji głowa go boli, kołnierz na tydzien i dodatkowo 1000zł z OC sprawcy (tak, tak robią nawet przy "stłuczkach 5km/h")
Co do kompilacji jak zwykle kilkanaście filmików tutaj to ludzie którzy zamiast hamulca używają klaksonu i przycisku "REC" na kamerze... Naprawdę, gdy robisz przynajmniej te 200 - 300 kilometrów tygodniowo to taki filmik jesteś w stanie zmontować po dwóch miesiącach jazdy jeżeli w każdej groźnej sytuacji będziesz reagować jak upośledzony. Albo będziesz myśleć o niebieskich migdałach zamiast o drodze przed Tobą.
1:10 skurwiel złotówa, jeszcze mu nie wjechał w tor jazdy kijanką a kutasiarz już wybierał telefon do znajomego blacharza. Zrobimy za 600zł, wystawimy fakturkę na 4 klocki. Jeszcze powie że po kolizji głowa go boli, kołnierz na tydzien i dodatkowo 1000zł z OC sprawcy (tak, tak robią nawet przy "stłuczkach 5km/h")
A gość z 3:20 też dobry. Popierdalał grubo przez centrum miasta.
Z jego głupoty prawie wpadł w ludzi
Z jego głupoty prawie wpadł w ludzi
up , może zapierdalał ale nie z jego głupoty by ich sponiewierał
4:55 Babsko komentuje ' z LEWEGO pasa skęcał?!"
predestynowana do gwiazdy następnego filmu !
4:44, która to lewa strona?
irgor napisał/a:
4:55 Babsko komentuje ' z LEWEGO pasa skęcał?!"
Dobrze, że ta komentująca robiła w filmie za pasażera. Jakby była kierowcą to byśmy się pewnie spotkali na hardzie a podpis przy filmie byłby "katastrofa w ruchu lądowym".
A ja się zastanawiałem czemu te barierki z 3:06 na Dąbrowskiego w Rzeszowie takie rozjebane.
Pierwszy filmik i już moje pierdolone Ząbeczki :/
2:15
-"Ja tylko na chwilę wejdę, kupię groszek"
- klik pasa i bum
- "Jezu!"
I po zębach xD Pasy się rozpina po zatrzymaniu i upewnieniu. Głupia Bbaba
- klik pasa i bum
- "Jezu!"
Kupiła ten groszek ostatecznie, czy nie?!
marines081 napisał/a:
2:15
- klik pasa i bum
- "Jezu!"
Już to widzę jak Ty na jakimś zadupiu, gdzie szybko miałbyś wyskoczyć do sklepu, upewniałbyś się 500 razy czy ktos przypadkiem nie ma ochoty wjechać Ci w dupę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów