Przedostatni oczywiście niemiecki...
Przedostatni oczywiście niemiecki...
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adolf Eichmann nie dokończył dzieła ale my damy rade, nic się nie bój.
trzeba to robić po cichu, żebyście za szybko nie spierdolili.
Europa już za niedługo wróci do pięknej tradycji wyniszczania tego ścierwa żydowskiego
Już widać efekty chujowego lewactwa, Europa przechodzi na nacjonalizm :]
cały ten antysemicki hejt bierze się stąd, że gdy żydzi potrafili już fałszować weksle, polacy dopiero schodzili z drzewa podpierając się ogonem.
Tragedią jest fakt, że do dziś większość Polaków nawet nie wie co to jest "weksel"...
a później płaczą, że "Bamber Guld" zabrało ich piniondze co dostali jako odszkodowanie za tą autobane co przez ich pole przechodzi.
Prawda jest taka że możecie co najwyżej skosić mi trawnik albo nasrać se do ryja.Kuhwa zwierzęta...
No jak tam karaluchy?Nadal fapiecie do myśli ile to wy nie zrobicie "tym złym rzydą"?
Prawda jest taka że możecie co najwyżej skosić mi trawnik albo nasrać se do ryja.Kuhwa zwierzęta...
Już widać efekty chujowego lewactwa, Europa przechodzi na nacjonalizm :]
Chyba sobie żartujesz? Nie znam nikogo kto popierałby nacjonalizm, ale fajnie że masz marzenia.
Jak widać Polacy zawsze byli ksenofobicznymi ścierwami. Żadna nowość. Potem polaczki (celowo z małej) biadolą jak to cały świat ich nienawidzi, że ci ludzie są źli, tamci źli, tylko polaczki zajebiści. Sami tego kurwa chcieliście, nietolerancyjne imbecyle. Odwieczne nieużywanie mózgów dało efekt.
Proszę cię, nie uogólniaj. Nie wszyscy Polacy to ksenofoby i nacjonalistyczne małpy, dlatego polityczne marginalne gówno pozostaje w rynsztoku, czyli tam gdzie jego miejsce. Większość ludzi głosuje na partie mieszczące się w centrum lub nie głosuje wcale. Wstecznych podludzi w Polsce należy nazywać polaczkami lub wolakami. Normalni Polacy nie zasługują na bycie porównanym z marginesem i syfem.
Chyba sobie żartujesz? Nie znam nikogo kto popierałby nacjonalizm, ale fajnie że masz marzenia.
Proszę cię, nie uogólniaj. Nie wszyscy Polacy to ksenofoby i nacjonalistyczne małpy, dlatego polityczne marginalne gówno pozostaje w rynsztoku, czyli tam gdzie jego miejsce. Większość ludzi głosuje na partie mieszczące się w centrum lub nie głosuje wcale. Wstecznych podludzi w Polsce należy nazywać polaczkami lub wolakami. Normalni Polacy nie zasługują na bycie porównanym z marginesem i syfem.
Nie napisałam, że wszyscy Polacy to polaczki. Ale, fakt, nie uwzględniłam tego w swoim komentarzu. Większość to parszywe łajno, ale nie wszyscy.
nie wiem dlaczego ale wszystko co piszesz strasznie mnie wkurwia, moze dlatego że aż tak bardzo pierdolisz,że nie da się tego słuchać.
paszoł ty na chuj bleć!
Jak widać Polacy zawsze byli ksenofobicznymi ścierwami. Żadna nowość. Potem polaczki (celowo z małej) biadolą jak to cały świat ich nienawidzi, że ci ludzie są źli, tamci źli, tylko polaczki zajebiści. Sami tego kurwa chcieliście, nietolerancyjne imbecyle. Odwieczne nieużywanie mózgów dało efekt.
Eeee, gdzie nie jestem to ludzie z zagranicy chcą przybijać piątkę jak się dowiedzą, że Polak. Rosjanie, którzy rzekomo nas nienawidzą piją z nami wódkę, itp. Osobiście mam znajomych z wielu krajów i nie słyszalem, żeby ktoś na nas narzekal. Ja też nie płaczę, że nas nienawidzą, bo niczego takiego nie zaobserwowałem.
Chyba Ci się pomyliło z Twoim pochodzeniem synu Abrahama. Jak na razie to wy najwięcej płaczecie, nawet macie własną ścianę płaczu.
Co do tego, że my jesteśmy zwierzęta to polecam:
Nie my spierdalamy przed samochodami. Ajwaj Polska nie wasz kraj Zapanujcie nad swoim krajem dopiero się rozprzestrzeniajcie zarazo
rusofil,
nie wiem dlaczego ale wszystko co piszesz strasznie mnie wkurwia, moze dlatego że aż tak bardzo pierdolisz,że nie da się tego słuchać.
paszoł ty na chuj bleć!
Skasuj swoje konto i nie wchodź na Sadola, oto recepta na twój ból dupy.
Nikt nie mówił, że będzie lekko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów