Przedostatni oczywiście niemiecki...
In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/______________
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw______________
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.cały ten antysemicki hejt bierze się stąd, że gdy żydzi potrafili już fałszować weksle, polacy dopiero schodzili z drzewa podpierając się ogonem.
In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/Już widać efekty chujowego lewactwa, Europa przechodzi na nacjonalizm :]
Jak widać Polacy zawsze byli ksenofobicznymi ścierwami. Żadna nowość. Potem polaczki (celowo z małej) biadolą jak to cały świat ich nienawidzi, że ci ludzie są źli, tamci źli, tylko polaczki zajebiści. Sami tego kurwa chcieliście, nietolerancyjne imbecyle. Odwieczne nieużywanie mózgów dało efekt.
Chyba sobie żartujesz? Nie znam nikogo kto popierałby nacjonalizm, ale fajnie że masz marzenia.
Proszę cię, nie uogólniaj. Nie wszyscy Polacy to ksenofoby i nacjonalistyczne małpy, dlatego polityczne marginalne gówno pozostaje w rynsztoku, czyli tam gdzie jego miejsce. Większość ludzi głosuje na partie mieszczące się w centrum lub nie głosuje wcale. Wstecznych podludzi w Polsce należy nazywać polaczkami lub wolakami. Normalni Polacy nie zasługują na bycie porównanym z marginesem i syfem.
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.Jak widać Polacy zawsze byli ksenofobicznymi ścierwami. Żadna nowość. Potem polaczki (celowo z małej) biadolą jak to cały świat ich nienawidzi, że ci ludzie są źli, tamci źli, tylko polaczki zajebiści. Sami tego kurwa chcieliście, nietolerancyjne imbecyle. Odwieczne nieużywanie mózgów dało efekt.
rusofil,
nie wiem dlaczego ale wszystko co piszesz strasznie mnie wkurwia, moze dlatego że aż tak bardzo pierdolisz,że nie da się tego słuchać.
paszoł ty na chuj bleć!
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.