18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Polskie plakaty o Żydach.
IjonTichy • 2013-02-17, 14:49
Polskie plakaty z okresu międzywojennego...
Przedostatni oczywiście niemiecki...

In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/
Make us stronger in our danger/

Wishbone Ash dziffko!
Zgłoś
_................_ 2013-02-17, 14:59 31
Ech te plakaty propagandowe na wzór nazistowskich. Nie ma to jak stworzyć jakiegoś kurwa urojonego wroga, a potem straszyć nimi ludzi.
Zgłoś
j................e 2013-02-17, 15:07 342
@Up morda żydzie
Zgłoś
herbalix 2013-02-17, 15:09 15
cały ten antysemicki hejt bierze się stąd, że gdy żydzi potrafili już fałszować weksle, polacy dopiero schodzili z drzewa podpierając się ogonem.
Zgłoś
_................_ 2013-02-17, 15:10 29
sankers92 napisał/a:

@Up morda żydzie

Ten wspaniały dobór argumentów. Czuję się rozjebany i pokonany.

Swoją drogą to najbardziej mi się podoba ten ostatni plakat i tekst: "Albowiem nie masz zbrodni i zamętu w świecie, których by ten przeklęty naród nie stał się przyczyną i nie usiłował urzeczywistnić". Ostatnio nie było mojego ulubionego piwa w sklepie, jebani żydzi wiedzą jak mi zatruć życie.
Zgłoś
Kurgiel 2013-02-17, 15:28 18
Antysemityzm antysemityzmem ale czułbym się lepiej jakby znowu otworzyli dom wycieczkowy koło Oświęcimia.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-02-17, 15:34 2
Plakat o tyfusie także niemiecki.
Autor: Peiler, G.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
bovski 2013-02-17, 16:53 24
Jakbyście się kurwa dokształcili, chujozo jebany jeden z drugim, to byście wiedzieli, że takie antysemickie plakaty, ulotki i inne teksty prasowe, były w XX leciu międzywojennym bardzo popularne. Nie tylko w Polsce ale i w Niemczech, Austrii i w sumie niemal w całej Europie. Ot, taka moda była i tyle. Słynne "mein kampf" Hitlera to w zasadzie zlepka mądrości z tychże ulotek i książki pewnego Jankesa, Henry'ego Forda pt"międzynarodowy żyd, największy problem świata" Więc mi tu nie pierdolić, że Polacy jacyś wyjątkowi w tym swoim antysemityzmie byli.
Zgłoś
SkipiBoom 2013-02-17, 17:01 2
Mnie tylko zastanawia to że na ostatnim NIBY z XVI wieku tak poprawnie po polsku (chodzi mi o język którym sie teraz posługujemy) napisane...
Zgłoś
kaiel 2013-02-17, 17:39 6
H.Ford (ten od samochodów) w 1920 pisał o destruktywnym działaniu elit żydowskich
bibula.com/?p=17498

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
dziaad 2013-02-17, 17:54 3
ajjj wajjj...

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
sebeks 2013-02-17, 17:54 2
nic się nie zmieniło, Polska zawsze odpędza cwańszych zamiast po prostu sie uczyć

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.

— Albert Einstein
Zgłoś
abecaduo1337 2013-02-17, 18:09
@SkipiBoom, po pierwsze 1618 to XVII wiek, po drugie plakat ten pochodzi z okresu międzywojennego i pewnie są to przeredagowane słowa jakichś mądrości z roku 1618 właśnie.
Zgłoś
bovski 2013-02-17, 18:12 1
SkipiBoom a że w XVII wieku mieli plakaty to Cię nie zdziwiło?O.o
Zgłoś
-57- 2013-02-17, 18:21 1
polecam bez kitu film pt . Fanatyk
wgl bardzo mnie ciekawi ta cała nagonka na pejsatych czemu jak co i gdzie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów