18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Polskie priorytety
A................o • 2017-10-27, 23:06
W ramach uczczenia 100-lecia niepodległości ktoś wpadł na pomysł aby postawić... 100 kolumn. 100 kolumn w całym kraju i być może jeszcze więcej kolumn z okazji kolejnych rocznic wojen i bitew. Cóż, nie ma pieniędzy na służbę zdrowia, na edukację, na przemysł. Ale na kamienne kolumny, kościoły czy kiełbasę wyborczą zawsze się znajdą.

Źródło
Zgłoś
Konczerito 2017-10-27, 23:18
nie kiełbasę wyborczą tylko gazetę,żeby stary komuch miał co żreć ! ale to za PO, PIS za to kocha ukraińców. Je głosuję na Kukiza i chuj
Zgłoś
~DMT 2017-10-27, 23:29 2
AlewieszDlaczego?

Żeby zrównoważyć, pierdolenie pokroju twojego...

Q L I M A X
Zgłoś
sumka 2017-10-27, 23:51 2
Spoko spierdolenie Cebuli jest większe niż można by się spodziewać, z ostatniego reportażu dziennikarskiego z polski lepszego sortu wnioski są ekscytujące otóż wyborcy PISu doskonale widzą jak władza ich dyma i okrada ale będą ich popierać bo się z nimi dzielą. O dziwo nie pomagało nawet uświadomienie że dzielą się z nimi ich własnymi pieniędzmi a właściwie kredytem zaciąganym w ich imieniu a właściwie to niewielkim %. Jako druga kwestia przewijała się kwestia że skoro to ludzie wierzący to muszą być dobrymi ludźmi a wszystkie ich złe uczynki to dzieło szatana a nie ich.
Zgłoś
~DMT 2017-10-28, 0:05 1
sumka napisał/a:

Spoko spierdolenie Cebuli jest większe niż można by się spodziewać, z ostatniego reportażu dziennikarskiego z polski lepszego sortu wnioski są ekscytujące otóż wyborcy PISu doskonale widzą jak władza ich dyma i okrada ale będą ich popierać bo się z nimi dzielą. O dziwo nie pomagało nawet uświadomienie że dzielą się z nimi ich własnymi pieniędzmi a właściwie kredytem zaciąganym w ich imieniu a właściwie to niewielkim %. Jako druga kwestia przewijała się kwestia że skoro to ludzie wierzący to muszą być dobrymi ludźmi a wszystkie ich złe uczynki to dzieło szatana a nie ich.

Q L I M A X
Zgłoś
Zadi_ 2017-10-28, 0:06 1
AleDlaczego napisał/a:

i być może jeszcze więcej kolumn z okazji kolejnych rocznic wojen i bitew

A to info skąd? Z dupy? Tak myślałem
Zgłoś
~Velture 2017-10-28, 6:46
Ależ niektórym dupsko ściska na samą myśl o jakimkolwiek symbolu narodowym.
No ale sporo już takich na forum co by znacznie bardziej woleli pomniki penisów bo kojarzą im się z tatusiami i wujkami podczas tych ciepłych nocy.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
A................o 2017-10-28, 9:19 2
Zadi_,

Cytat:

Istnieje możliwość kontynuacji projektu w ramach następnych rocznic niepodległościowych, np. związanych z wojną polsko-bolszewicką czy powstaniami śląskimi – dodaje dyrektor Ciosek.

Specjalnie dla ciebie wygrzebałem ostatnią linijkę ze źródła. Nastawiajmy kamiennych słupów, przydadzą się do przywiązywania wywrotowców jak w końcu ten kraj zbankrutuje pod tym pisowskim nierządem.

Velture,

wiem, że tobie obojętne na co idzie hajs, bo jako beneficjent pisowskiego socjalizmu zawsze cos tam dostaniesz bo bez takich jak ty pis przegra kolejne wybory. Uczciwie zarabiający i przede wszystkim myślący widzą dokąd to zmierza i jak się to skończy. Także baluj za te ochłapy od państwa póki możesz.
Zgłoś
~Velture 2017-10-28, 9:57
AleDlaczego napisał/a:

Velture,

wiem, że tobie obojętne na co idzie hajs, bo jako beneficjent pisowskiego socjalizmu zawsze cos tam dostaniesz bo bez takich jak ty pis przegra kolejne wybory. Uczciwie zarabiający i przede wszystkim myślący widzą dokąd to zmierza i jak się to skończy. Także baluj za te ochłapy od państwa póki możesz.

Jakie to urocze. Powtórz sobie to jeszcze sto razy i może samemu w to uwierzysz misiaczku kochany :*
Nie wziąłem jeszcze nigdy w życiu ani 1zł z socjalu i nigdy nie głosowałem na pis. No ale kiedyś ci się uda mnie pocisnąć. Wierzę w to z całego serca!
Pozdro, poćwicz

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
A................o 2017-10-28, 10:03
Velture,

Ale branie socjalu to nie wstyd w tym państwie - nie każdemu chce się pracować. Na tym forum wielu użytkowników cię nawet poprze, bo jak to Duda powiedział "państwo w końcu coś daje". Taka dobra zmiana. Także nie wyrzekaj się swoich poglądów i stylu wegetacji.
Zgłoś
~Velture 2017-10-28, 10:23
AleDlaczego napisał/a:

Velture,

Ale branie socjalu to nie wstyd w tym państwie - nie każdemu chce się pracować. Na tym forum wielu użytkowników cię nawet poprze, bo jak to Duda powiedział "państwo w końcu coś daje". Taka dobra zmiana. Także nie wyrzekaj się swoich poglądów i stylu wegetacji.

Ależ cienka riposta. Stać ciebie na więcej. Wierzę w to! Postaraj się pocisnąć mnie jakoś tak abym nie czuł się jakbym rozmawiał z przedszkolakiem.

Zgłoś
sumka 2017-10-28, 11:57 2
AleDlaczego, Velture, nie mógł głosować bo nieletnich nie dopuszczają do głosowania. Jedynym miejscem jego ideologicznej batalii jest to forum gdzie codziennie od 5 rano wstawia jakieś gówna by zaznaczyć że jest kimś.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-10-28, 12:58 2
Przynajmniej nie kolejne pomniki, tabliczki że "tu JP2 w x roku, miesiącu i dniu srał" papieżaka, ronda i nazwy ulic Janusza Pawulona drugiego

PS.

Dobrze, że nie dziesiątki tysięcy kolumn, bo patriotyzm oberwałby rykoszetem jak model kultu JP2 przypominający koreański kult wodza
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów