📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
satan696 napisał/a:
Formoza pany ! (nie zebym byl z tego samego miasta co oni.... hahah) z reszta wszystkie jednostki specjalne w Polszy sie uzupelnija:)
Jakiej kurwa Polszy, zabraniam Ci mówić o polskich formacjach specjalnych ty ruski pomiocie.
Problem polega na tym, że o ile naprawdę jestem zadowolony i dumny w związku z tym, że siły specjalne w tym kraju to elita w skali świata, o tyle operacjami specjalnymi wojen się nie wygrywa. Można zdobyć przewagę taktyczną, czasami strategiczną, jak się trafi okazja. Ale żebyśmy mogli mówić o bezpieczeństwie tego kraju potrzebujemy dobrze wyposażonej i wyszkolonej regularnej armii. Przy całym moim podziwie i uznaniu dla nich, żołnierze tych formacji kilku dywizji pancernych i zmechanizowanych, albo przeciwnika mającego przygniatającą przewagę w powietrzu nie powstrzymają. Abstrahując już od kwestii wspominanej wyżej kulejącej Marynarki Wojennej. Będzie potrzebna kupa kasy, mnóstwo czasu i ogrom woli politycznej, żebyśmy mogli czuć się bezpieczni
haha no i co oni oprócztych kozacko nakręconych filmikow w stylu amerykanskim oni jeszcze potrafią ? wszyscy sie tym jarają, jakby co chwile ten nasz boski grom dokonywał odbic zakładnikow, ujęcia terrorystów itd jakos nie slyszałem ostatnio zeby sie czyms wysławili.
teka86,Co ty powiadasz, GROM nie wysyła ci na maila regularnych powiadomień o odbytych misjach i szkoleniach ?? No kurwa, skandal....
Wszystkie Polskie jednostki specjalne to przeskurwysyny wszystkie światowe jednostki to przyznają a w Japonii są cholernie popularne (zwłaszcza Grom i Agat) w grupach rekonstrukcyjnych
mesjasz19 napisał/a:
Jakiej kurwa Polszy, zabraniam Ci mówić o polskich formacjach specjalnych ty ruski pomiocie.
Pucuj laske moskalski pomiocie. Gdybys nie byl cebularzem to bys wiedzial ze Rosjanie to nie Rusini/Ruskie chyba ze popierasz ICH progpagande ze oni sa nastepcami Rusi. Won na kreml pucowac lance a nie podaje sie za Polaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów