18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
PatrolZG 2013-12-30, 0:40 1
Wódka po to żeby żyć, a chleb po to by nie zdechnąć.
Zgłoś
cenzurowany 2013-12-30, 0:41 6
po przeczytaniu komentarza las84500, wydaje mi się że to on jest na zdjęciu i się teraz broni
Zgłoś
Mutarito 2013-12-30, 0:42
kmils21 napisał/a:

Ciekawe jak miał na imię ten pies lub kot, którego jedzą.

Co kurwa?
Zgłoś
przerzuta 2013-12-30, 0:42 6
las84500 napisał/a:

Co, zazdrościsz bo jeszcze nie dostałeś dowodu i wiesz, że w biedronie o niego poproszą? Jak mikrym trzeba być, żeby interesować się cudzym życiem do tego stopnia? Parę razy zdarzyło mi się wybrać w piątek do sklepu i kupić flachę oraz parę bułek na śniadanie bo reszta była w domu i jakoś nigdy nie przyszło by mi do głowy, że mógłbym być ukradkiem atrakcją dla niedawnego absolwenta gimnazjum, który wsadzi mnie do tej szufladki z tagami poniżej.

Witamy w internecie
Zgłoś
ktbffh 2013-12-30, 0:46
Biedak? Proszę was... Za 20zł (zamiast wódki) można ugotować porządny obiad.
Zgłoś
ZboczonyBenek 2013-12-30, 0:48
za te same piniondze krajowa i 2 vipy, przepłacił..
Zgłoś
Black Snake 2013-12-30, 0:48 4
@Banancoll, fenomen kluczyków mnie rozpierdala. Odkąd mam samochód to też łażę z nimi w łapię zamiast je schować do kieszeni i robię to automatycznie - do tego bawię się nimi. Inni posiadacze samochodów mają to samo. Kluczyki w łapie, obojętnie gdzie nie są o.O

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
kam332 2013-12-30, 0:48
a ja myślałem, że autor chciał pokazać nam tylko ceny papierosów

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
JaGga 2013-12-30, 0:51
Bogaty .... BOLSA Kupił
Zgłoś
Iperyt669 2013-12-30, 0:52
Burżuj ma za dużo kasy jak bolsa kupuje, w biedronkach jest krajowa 0,5 za 14,50
Zgłoś
manhunt1986 2013-12-30, 0:53
wziął do wódy chleb, żeby nie mówili że alkoholik i tylko po wóde przyszedł
Zgłoś
Lemon19 2013-12-30, 0:55
Bols? Kurwa... Błe.

Dobra, to teraz takie pytanie do szanownego ogółu - ilu z Was spotkało się ze zjawiskiem "podrabiania wódki"?
Buteleczka wygląda spoko, ale zaczynasz konsumpcję i ni w pizdę nie da się tego przełknąć, straszny odór chujowego bimbru i paskudny 'smak'.

facebook.com/orzelczyreszkakraj
Zgłoś
giabic 2013-12-30, 0:56
Dziwne, że Twój stary się zgodził na udostępnienie zdjęcia.
Zgłoś
willoo 2013-12-30, 1:05
Staraaaa fota ...
Marllboro po 12.60...
Teraz jebaki po 13.60
Zgłoś
karimata2121 2013-12-30, 1:09
Bardziej smutne te polskie realia niż śmieszne, że prawie każdy tu jest alkoholikiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów