18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
MocnyFull 2013-12-29, 22:35 24
ale patrz jaki wytrzymały. Piździ a on w samej koszulce. Wódka konserwuje.

7% złagodzi Kiepskich życie
Zgłoś
B................l 2013-12-29, 22:39 2
Zestaw prawdziwego polaka Wóda, Chleb, a w dłoni Kluczyki do fury i wszystko jasne jeden pierdolony długi weekend i zaraz jest 1500 chłopa bez prawka wiec..
Zgłoś
a................m 2013-12-29, 22:40 125
- 22,50zł
- to prosze chleb odłożyc
Zgłoś
Autor 2013-12-29, 22:44 30
Kiedyś na lekcji historii powiedziałem nauczycielce, że ta kolejna jedynka jest spowodowana tym, że na moim stole w domu częściej gości wódka niż chleb i od tej pory już mnie nie pytała
A na koniec miałem 4!
Zgłoś
uneventful 2013-12-29, 22:48 16
gdy chcieliśmy zrobić arbuzówkę:

Zgłoś
deeepeee 2013-12-29, 22:51 32
ciekawe czemu stoisz koło tego kolesia , w dodatku nie ma on nic przeciwko temu że robisz zdjęcia, to musi być twój stary
Zgłoś
wojciechp1 2013-12-29, 22:56
Naród tak upodlony jest w tym momencie, że co pozostało ?? co ?? jak by tego brakło to by kurwa drzew i sznurka zabrakło na tym łez padole !!
Zgłoś
edisone 2013-12-29, 23:04 11
deeepeee napisał/a:

ciekawe czemu stoisz koło tego kolesia , w dodatku nie ma on nic przeciwko temu że robisz zdjęcia, to musi być twój stary

Po 1: Mój stary nie kupowałby chleba.
Po 2: Ten oto szanowny obywatel był tak zapatrzony w etanol, że nie obchodziła go reszta świata.
Zgłoś
m................0 2013-12-29, 23:18
@dziuzeppeee, A ty co kurwa, murzyn jesteś, że arbuzy wpierdalasz?! Może jeszcze mieszkasz przy KFC, grasz w kosza od urodzenia i nosisz spodnie na kolanach?
Zgłoś
SalvaCzoko 2013-12-29, 23:26
A co innego taki człowiek ma robić? Nie ma pieniędzy na życie, nie ma kasy by poszaleć. Każdy ma to na co go stać , taki kurwa kraj nam zafundowano po WW2
Zgłoś
quang-dat 2013-12-29, 23:38 17
Zgłoś
las84500 2013-12-30, 0:07 8
Co, zazdrościsz bo jeszcze nie dostałeś dowodu i wiesz, że w biedronie o niego poproszą? Jak mikrym trzeba być, żeby interesować się cudzym życiem do tego stopnia? Parę razy zdarzyło mi się wybrać w piątek do sklepu i kupić flachę oraz parę bułek na śniadanie bo reszta była w domu i jakoś nigdy nie przyszło by mi do głowy, że mógłbym być ukradkiem atrakcją dla niedawnego absolwenta gimnazjum, który wsadzi mnie do tej szufladki z tagami poniżej.

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
k................1 2013-12-30, 0:30
Ciekawe jak miał na imię ten pies lub kot, którego jedzą.
Zgłoś
Camel_06 2013-12-30, 0:40 10
Bez przesady, każdy kiedyś robił podobne zakupy. Flaszka na wieczór ze znajomymi, kilo cebuli i żurek bo mama prosiła żeby kupić. Może i zestaw niecodzienny, ale to samo życie, kurwa...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów