Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Siriuz Wczoraj 21:13 2
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 21:31 9
Nie jestem jakimś fanem ukrainców w Polsce bo jest ich za dużo ale ten Polak to jebany debil cebulak. Jakis ukrainiec prowadzi biznes, uczciwie zarabia i przychodzi patus którego jednym osiągnięciem jest zrobienie bachora i pobieranie jakiegoś socjalu i robi syf ha tfu!
Zgłoś
WKND Wczoraj 21:32 3
Trusty1987 napisał/a:

Prawda jest taka ze po prostu mamy ich dość.niewdzieczni bardzo roszczeniowi i mają się za lepszych

Masz rację. A napisałeś dopiero o żydach. Ukropy są identyczne.
Zgłoś
Megatrans666 Wczoraj 21:39 9
@Siriuz

[ Dodano 2024-11-16, 21:41 ]
pazuzu napisał/a:

Nie jestem jakimś fanem ukrainców w Polsce bo jest ich za dużo ale ten Polak to jebany debil cebulak. Jakis ukrainiec prowadzi biznes, uczciwie zarabia i przychodzi patus którego jednym osiągnięciem jest zrobienie bachora i pobieranie jakiegoś socjalu i robi syf ha tfu!

Bardziej bym stawiał że ukrop tam tylko pracuje.
Zgłoś
Trolik1 Wczoraj 21:58 2
Czegoś nie rozumiem - Ukrainiec pracuje ( co ważne!), a jakiś pseudopatriota mu przeszkadza..Ciekawe jak jakiś patol ogranicza swoje środki z podatków płaconych m.in. przez właśnie takiego Ukraińca. No chyba, że tam jakaś inna akcja?
Zgłoś
Euraniel Wczoraj 22:00
Mister_Klex napisał/a:

To jest ulica Mariacka, tam co chwile sie odpierdalają jakieś cyrki

Mariacka a gdzie Ty ja tam widziesz?
Zgłoś
JanzDukli Wczoraj 22:09 4
@Siriuz

Co to za banderowski skurwysyn taki odważny w Polsce i używa pozdrowienia ukraińskich ludobójców Polaków na polskich Kresach Wschodnich? Niech wypierdala na front do Dombasu i tam dokazuje!
Pytam, bo mam mały ekranik i niedowidzę.
Zgłoś
ThunderZ Wczoraj 22:23 1
naćpany seba i Ukraince ;d
Zgłoś
arnold_zboczek91 Wczoraj 22:23 3
No nie mogę. Polak frustrat dzielnie walczy przeciwko pracującym ludziom xDD Naród płycizny intelektualnej.
Zgłoś
dżonyłojlker Wczoraj 22:28 2
Duch się budzi w narodzie.
Brawo, pochwalam, jechać z ruskim gównem
Zgłoś
__Tux__ Wczoraj 22:29 3
Trusty1987 napisał/a:

Prawda jest taka ze po prostu mamy ich dość.niewdzieczni bardzo roszczeniowi i mają się za lepszych

Właśnie opisałeś Polaków. Polacy nie są lepsi co widać na nagraniu. Gość burzy się do faceta w budzie z żarciem - poważnie? Zabrakło mu dwa złote i nie dostał kebsa to kozaczy, ale jak dostał gazem to wymiękł. I tacy ludzie mają nas bronić?
Zgłoś
Siriuz Wczoraj 22:35 3
JanzDukli napisał/a:

@
Co to za banderowski skurwysyn taki odważny w Polsce i używa pozdrowienia ukraińskich ludobójców Polaków na polskich Kresach Wschodnich? Niech wypierdala na front do Dombasu i tam dokazuje!
Pytam, bo mam mały ekranik i niedowidzę.

To Radosław Sikorski - kandydat na prezydenta RP z ramienia PO, obecnie Minister Spraw Zagranicznych
Zgłoś
INWIGILATOR Wczoraj 22:39
I bardzo kurwa dobrze. Wont do siebie.
Zgłoś
Black_Hole Wczoraj 22:43
Co to kurwa w ogóle ma być!!! Że upaince w Polsce moga prowadzić działalność itd. Jakim kurwa prawem te podludzie niewdzięczne spoza UE mogą w ogóle cokolwiek w UE. Jebać wszystkie Ukrainki a upadlincow z ich nieistniejącego teoretycznego państewka na front bo juz wkrótce kacapy ich przykryja
Zgłoś
JanzDukli Wczoraj 23:44 2
Siriuz napisał/a:

To Radosław Sikorski - kandydat na prezydenta RP z ramienia PO, obecnie Minister Spraw Zagranicznych

W sensie, że ten przestępca podburza jakichś Polaków do uczestnictwa w napastniczej wojny z Rosją w obronie jakiegoś żerowiska oligarchów z którego spierdoliła już większość ukraińców w wieku poborowym czy o coś innego chodzi?
Mocne haki muszą mieć ukry na polskojęzycznych "polityków".
Aaaa, no tak...
Afera Podkarpacka i gwałty na dzieciach..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem