Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawda jest taka ze po prostu mamy ich dość.niewdzieczni bardzo roszczeniowi i mają się za lepszych
Masz rację. A napisałeś dopiero o żydach. Ukropy są identyczne.
[ Dodano 2024-11-16, 21:41 ]
Nie jestem jakimś fanem ukrainców w Polsce bo jest ich za dużo ale ten Polak to jebany debil cebulak. Jakis ukrainiec prowadzi biznes, uczciwie zarabia i przychodzi patus którego jednym osiągnięciem jest zrobienie bachora i pobieranie jakiegoś socjalu i robi syf ha tfu!
Bardziej bym stawiał że ukrop tam tylko pracuje.
To jest ulica Mariacka, tam co chwile sie odpierdalają jakieś cyrki
Mariacka a gdzie Ty ja tam widziesz?
Co to za banderowski skurwysyn taki odważny w Polsce i używa pozdrowienia ukraińskich ludobójców Polaków na polskich Kresach Wschodnich? Niech wypierdala na front do Dombasu i tam dokazuje!
Pytam, bo mam mały ekranik i niedowidzę.
Brawo, pochwalam, jechać z ruskim gównem
Prawda jest taka ze po prostu mamy ich dość.niewdzieczni bardzo roszczeniowi i mają się za lepszych
Właśnie opisałeś Polaków. Polacy nie są lepsi co widać na nagraniu. Gość burzy się do faceta w budzie z żarciem - poważnie? Zabrakło mu dwa złote i nie dostał kebsa to kozaczy, ale jak dostał gazem to wymiękł. I tacy ludzie mają nas bronić?
@
Co to za banderowski skurwysyn taki odważny w Polsce i używa pozdrowienia ukraińskich ludobójców Polaków na polskich Kresach Wschodnich? Niech wypierdala na front do Dombasu i tam dokazuje!
Pytam, bo mam mały ekranik i niedowidzę.
To Radosław Sikorski - kandydat na prezydenta RP z ramienia PO, obecnie Minister Spraw Zagranicznych
To Radosław Sikorski - kandydat na prezydenta RP z ramienia PO, obecnie Minister Spraw Zagranicznych
W sensie, że ten przestępca podburza jakichś Polaków do uczestnictwa w napastniczej wojny z Rosją w obronie jakiegoś żerowiska oligarchów z którego spierdoliła już większość ukraińców w wieku poborowym czy o coś innego chodzi?
Mocne haki muszą mieć ukry na polskojęzycznych "polityków".
Aaaa, no tak...
Afera Podkarpacka i gwałty na dzieciach..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów