📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jest ulica Mariacka, tam co chwile sie odpierdalają jakieś cyrki
Ciekawe co ta ukraińska kurwa musiała zbroić
Spokojnie już wystarczy, nie wyzywaj go już bo OMZiK ci się do dupy dobierze
A Nasze chłopaki jak widać robią co mogą z tymi nachodzcam i i dezetami bez godności i honoru.
Prawda jest taka ze po prostu mamy ich dość.niewdzieczni bardzo roszczeniowi i mają się za lepszych
Jeszcze gazem kurwa jakimś pewnie zajebanym z targu obok kościoła, teraz miał szczęście ale któregoś wieczoru spróbuje sie tym gównem obronić przed wyćpanym nożownikiem i chuja, frytki to z własnej wątroby dostanie
No i co? Można miło i kulturalnie powymieniać poglądy z braćmi z Ukrainy? Można! Przyjemna i kulturalna dyskusja na poziomie.
Polski HUSARZ 21 i połowy stuleci.
Kiedyś naszych wrogów odstraszał szelest skrzydeł Husarii, a dziś szelest ortalionu w dresie.
Kiedyś naszych wrogów odstraszał szelest skrzydeł Husarii, a dziś szelest ortalionu w dresie.
Łapać i odsyłać z powrotem! To takie trudne?
Ja pierdole jaki patol walczący za "polske". Rozpierdalając lokal jakiemuś polakowi xD Ale margines xD
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:
Musiała przyjechać do Polski
Masz rację za dużo
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów