Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kruszymordziec 2024-11-17, 0:32
@Megatrans666

Plaga lepiej na żółto;)
Zgłoś
kakalos 2024-11-17, 2:15
tak to juz jest w tej Walszawce
Zgłoś
esese7 2024-11-17, 4:15 4
No i fajnie, no i super. Gość, dostanie zawiasy (nie sądzę, że więcej, bo to jakaś cipa), za niszczenie mienia, pewnie dorzucą mu coś, za rasistowskie zachowanie i być może, za groźby karalne. I tak się skończy. Jak ja lubię patrzeć na takie najebane pizdy o 4 rano, którym się wydaje, że świat do nich należy, a kończą w najlepszym razie z płaczem i prośbą o zsiadłe mleko, albo w lepszym (moje zdanie) razem z rozjebanym ryjem .... i płaczem
Zgłoś
pochminick 2024-11-17, 9:19 2
Seymouro1908 napisał/a:

Łapać i odsyłać z powrotem! To takie trudne?

A dokąd ty chcesz odesłać tego ortalionowego husarza?
Zgłoś
Jackub10000 2024-11-17, 9:37
Coś od początku tak że 5 minut przynajmniej zanim postawimy las krzyży?
Zgłoś
Adamek_20 2024-11-17, 10:57 2
Spierdolina umysłowa i przerażająca ilość osób popierająca Polskiego patusa.Polska dla Polaków ale nasi to już mogą się rozsiewać wszędzie? Xd
Druga sprawa,że lokal najpewniej jest Polaka,który zatrudnia Ukraińca,więc faktycznie patriotyczne podejście niszcząc lokal swojemu rodakowi.
I wy macie prawa głosu,debile.
Zgłoś
xionc e2rd 2024-11-17, 12:00 2
Jaki biedny polaczek z bólem dupy
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-11-17, 12:09 3
Lobo24 napisał/a:

Polski HUSARZ 21 i połowy stuleci.
Kiedyś naszych wrogów odstraszał szelest skrzydeł Husarii, a dziś szelest ortalionu w dresie.

[ Dodano 2024-11-17, 12:18 ]
esese7 napisał/a:

No i fajnie, no i super. Gość, dostanie zawiasy (nie sądzę, że więcej, bo to jakaś cipa), za niszczenie mienia, pewnie dorzucą mu coś, za rasistowskie zachowanie i być może, za groźby karalne. I tak się skończy. Jak ja lubię patrzeć na takie najebane pizdy o 4 rano, którym się wydaje, że świat do nich należy, a kończą w najlepszym razie z płaczem i prośbą o zsiadłe mleko, albo w lepszym (moje zdanie) razem z rozjebanym ryjem .... i płaczem

Tam ,,pizda '' najebała by cię jak chciała, więc nie kozacz pizdeuszu, internetowy napinaczu.
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2024-11-17, 14:13 1
A co jeśli lokal nie należał do ukra tylko do Polaka? 🤔
Zgłoś
anubis90 2024-11-17, 16:49 1
Jebać pierdolonych Ukrow.
Jeszcze trochę i przegrają tą wojnę.
Wtedy inaczej będą śpiewać te banderowskie kurwy.
Zgłoś
LubelskiCebularz 2024-11-18, 13:24 1
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:

Musiała przyjechać do Polski

Tak jak setki tysięcy rodaków do UK i też niejeden bydło tam robił
Zgłoś
wodnik 2024-11-19, 17:35
Polecam obo dobre zapiekanki są
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem