Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i fajnie, no i super. Gość, dostanie zawiasy (nie sądzę, że więcej, bo to jakaś c🤬a), za niszczenie mienia, pewnie dorzucą mu coś, za rasistowskie zachowanie i być może, za groźby karalne. I tak się skończy. Jak ja lubię patrzeć na takie naj🤬e p🤬dy o 4 rano, którym się wydaje, że świat do nich należy, a kończą w najlepszym razie z płaczem i prośbą o zsiadłe mleko, albo w lepszym (moje zdanie) razem z rozj🤬ym ryjem
.... i płaczem

Seymouro1908 napisał/a:
Łapać i odsyłać z powrotem! To takie trudne?
A dokąd ty chcesz odesłać tego ortalionowego husarza?
Coś od początku tak że 5 minut przynajmniej zanim postawimy las krzyży?
Sp🤬olina umysłowa i przerażająca ilość osób popierająca Polskiego patusa.Polska dla Polaków ale nasi to już mogą się rozsiewać wszędzie? Xd
Druga sprawa,że lokal najpewniej jest Polaka,który zatrudnia Ukraińca,więc faktycznie patriotyczne podejście niszcząc lokal swojemu rodakowi.
I wy macie prawa głosu,debile.
Druga sprawa,że lokal najpewniej jest Polaka,który zatrudnia Ukraińca,więc faktycznie patriotyczne podejście niszcząc lokal swojemu rodakowi.
I wy macie prawa głosu,debile.
Lobo24 napisał/a:
Polski HUSARZ 21 i połowy stuleci.
Kiedyś naszych wrogów odstraszał szelest skrzydeł Husarii, a dziś szelest ortalionu w dresie.

[ Dodano 2024-11-17, 12:18 ]
esese7 napisał/a:
No i fajnie, no i super. Gość, dostanie zawiasy (nie sądzę, że więcej, bo to jakaś c🤬a), za niszczenie mienia, pewnie dorzucą mu coś, za rasistowskie zachowanie i być może, za groźby karalne. I tak się skończy. Jak ja lubię patrzeć na takie naj🤬e p🤬dy o 4 rano, którym się wydaje, że świat do nich należy, a kończą w najlepszym razie z płaczem i prośbą o zsiadłe mleko, albo w lepszym (moje zdanie) razem z rozj🤬ym ryjem .... i płaczem
Tam ,,p🤬da '' naj🤬a by cię jak chciała, więc nie kozacz p🤬deuszu, internetowy napinaczu.
J🤬 p🤬lonych Ukrow.
Jeszcze trochę i przegrają tą wojnę.
Wtedy inaczej będą śpiewać te banderowskie k🤬y.
Jeszcze trochę i przegrają tą wojnę.
Wtedy inaczej będą śpiewać te banderowskie k🤬y.
ŻóltoCzarnyŻydPedał napisał/a:
Musiała przyjechać do Polski
Tak jak setki tysięcy rodaków do UK i też niejeden bydło tam robił
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie