18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Diesel9.1 2010-08-17, 22:43
odgłos owcy w jej mam jako nowy dzwonek w telefonie;)
Zgłoś
grigori 2010-08-17, 22:50 18
Zgłoś
mystiqe3 2010-08-17, 22:56
Ehh Polska znów się nie załapie :/
Zgłoś
Y................k 2010-08-18, 1:04 3
Diesel9.1 napisał/a:

odgłos owcy w jej mam jako nowy dzwonek w telefonie;)

Nabijacie się z dziewczyny, a sami ojczystym językiem się posługiwać nie potraficie.
Zgłoś
Mlodymm 2010-08-18, 1:22 1
Aż przypomniało mi się pewne hasło po obejrzeniu tego, jakże cudownego, video. 'Save the planet, kill yourself.'
Zgłoś
Dildo 2010-08-18, 1:45
w końcu ładna i mądra. chyba mamy szanse tym razem!
Zgłoś
Nata.sza 2010-08-18, 5:06
Przynajmniej mnie rozbawiła.
Zgłoś
W 2010-08-18, 7:23 1
'and the world peace!'
Zgłoś
arkadi 2010-08-18, 10:38
fajna suczka :]
Zgłoś
K................6 2010-08-18, 10:42
Fajna.. ale nie mogę tego oglądać to za bardzo boli
Zgłoś
~PowerBoBass 2010-08-18, 10:50
Angielski to pestka! Ale że Polka nie wie jak naśladować owcę czy krowę...
Zgłoś
Diesel9.1 2010-08-18, 11:04
You_Suck napisał/a:

Nabijacie się z dziewczyny, a sami ojczystym językiem się posługiwać nie potraficie.

wielka katastrofa zabrakło mi "wydaniu"... ale dźwięk zajebisty robi...
Zgłoś
t................j 2010-08-18, 11:38 3
I tak "Endju Golara - profeszional fajer" wygrywa:
Zgłoś
Lares86 2010-08-18, 11:41
Przepraszam, ale może mi ktoś powiedzieć ile Pudzian miał na tej sztandze co wycisnoł jeden raz? Bo na moje oko to było z 400 kg... Skurwiel ma siłe...
Zgłoś
TsenAng 2010-08-18, 12:10
Ja pierdolę, ile znawców się nagle znalazło poprawnej angielszczyzny, połowa z was jeszcze szkół nie pokończyła i nie potrafi się poprawnie wysłowić, albo trzaska komentami typu ''fajna suczka''- no ja pierdolę, gimnazjalna hołota!
IMO dziewczyna bardzo ładna i inteligentna, po prostu nie zna języka i tyle- ale pewnie, połowa Sadola taka wykształcona i przedsiębiorcza, zarabia 200zł dniówki na rękę za puszczanie pierdów i w ogóle sami geniusze... Brak słów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów