📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Polsko wybacz ze obejrzalem ten film:(
Please, shut me...
a tu wszyscy po filologi angielskiego- znawcy
Chuj ważne żeby dobrze ciągnęła! Po co w ogóle uczyć je mówić to ja nie wiem Szkoda czasu i energii
jak ładna tak tępa .. dzieciaki w 1 klasie podstawówki lepiej mówią po angielsku
sposobem bycia owszem, kasia z harda, do angielskiego nie mam zastrzeżeń, ona ma wyglądać i udawać mądrą, a nie być mądra
rzynajemniej sylabuje dobrze.
To raczej brzmi jak :
I miss Poland
Im is Poland
Co w końcu daje w sumie dobry efekt, jak się wsłuchasz.
Im miss Poland.
Panowie, znajomość języka angielskiego wcale nie wyklucza bądź eliminuje kandydatki na miss. Znajomość jez. angielskiego wcale nie jest aż tak ważna w takich konkursach. Co innego gdyby kobieta mówiła tak w konkursie wiedzy o Stanach z takim poziomem ang.
Pudzian wcale nie wyszedł źle, pokazuje trening a nie swoje możliwości lingwistyczne. Doszedł do momentu w życiu ze może powiedzieć I AM PUDZIAN i oglądalność, kasa na koncie rośnie wraz z sekundami na zegarze.
Pocieszyła mnie Słowaczka. Słowaczka była jeszcze gorsza.
I co ? Dało się ?
To czego chwytam się w chwilach ostatecznych jest głęboko we mnie.
Nigdy tego nie poznasz, Nie dotkniesz, nie ujarzmisz.
To jest druga strona - Niewielu tam przechodzi
I co ? Dało się ?
Ciekawe ,czy gałe robiła w tym Mac'u.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów