📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Żenada na całej linii, reprezentując Polskę powinna chociaż podstawy znać, a jej poziom j.angielskiego jest niższy aniżeli dzieci w 2 klasie. Pomyślcie sobie, że obcokrajowcy oglądający taki filmik będą sobie myśleć, że wszystkie polki są piękne, a zarazem takie tępe, że dwóch zdań poprawnie nie potrafią powiedzieć w najbardziej uniwersalnym języku. Pomijając problemy językowe, czy ktoś zauważył, że ma problemy z naśladowaniem dźwięków ? Niech wygląda, ale się nie odzywa.
Filmik Mariusza wstawiony w komentarzach - milion razy lepszy poziom niż ta lafirynda. Co prawda był jeden żenujący w sieci, ale się ogarnął chłopak i podszkolił. A jak sobi zakozłował tą sztangą
Filmik Mariusza wstawiony w komentarzach - milion razy lepszy poziom niż ta lafirynda. Co prawda był jeden żenujący w sieci, ale się ogarnął chłopak i podszkolił. A jak sobi zakozłował tą sztangą
Diesel9.1 napisał/a:
odgłos owcy w jej mam jako nowy dzwonek w telefonie;)
bądź człowiekiem, podziel sie:)
albo na maila xzanu@o2.pl albo wrzuć gdzieś na neta do zassania:)
z góry dzięki
żal dupę ściska, nie da się słuchać
Ona jest modelką, a nie uczennicą Demostenesa. Ma wyglądać, a nie praktykować lingwistykę. Wielcy kurwa językoznawcy, którzy nosa zza internetów nie wychylają, a krytykują tych, którym się udaję.
nasraj se do ryja
nasraj se do ryja
Slynna nasza kandydatka na miss universe w... UWAGA... tradycyjnym narodowym stroju!!! serio!
cos chyba sie im pojebalo, albo ja w innym kraju zyje
[EDYT: dzieki za przeniesienie]
cos chyba sie im pojebalo, albo ja w innym kraju zyje
[EDYT: dzieki za przeniesienie]
Profeszynaj fajer wymiata.
Wyobrażam sobie anglików słuchających tego xD
Wyobrażam sobie anglików słuchających tego xD
Niby brunetka a idiotke z siebie gorsza zrobila niz niejedna blondynka... I to unverse-wide.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów