📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
brawo mieszkasz u rodziców i nie pracujesz
Pewnie się wczoraj przeprowadził i uważa się za jedyną niezależną od rodziców osobę na świecie.
na dworcu centralnym, w altanach śmietnikowych, ostatnio upodobali sobie porzucone domki działkowe. gnaj...
Pewnie chciał im też przekazem pocztowym przesłać pieniądze, ale nie mógł znaleźć adresu.
Ja chciałem pomagać osieroconym dzieciom, ale są nieletnie i musiałbym mieć zgodę ich rodziców.
Jak się dowiedziałem że sześcioro dzieci moich sąsiadów głoduje szkole, wstaję o 6 rano i głośno włączam muzykę, żeby dzieciarnia wstała wcześniej i miała czas na zjedzenie śniadania, a rodzice patole czas żeby zrobić im kanapki.
Bezdomni mieszkają u ciebie w łóżku jak wychodzisz do pracy. Jeśli chcesz przekazać im kasę, to włóż banknot żonie między cycki przed wyjściem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów