📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Piękne dziary. W więzieniu książę idealne, żeby widzieli kogo walą z przodu i tylu.
Rozjebal bym Ci leb jakbyś mi coś napisał na aucie. Potem nasikał i nasrał na Twój ryj
Majkel1998 napisał/a:
Rozjebal bym Ci leb jakbyś mi coś napisał na aucie. Potem nasikał i nasrał na Twój ryj
najwyżej co byś mógł, to gałę opierdolić pizdeuszu internetowy
Majkel1998 napisał/a:
Gówno byś zrobił szczylu. 😂
trzeba być jebniętym żeby takie rzeczy robić. Jakbym zobaczył że ktoś mi pisze po aucie to bez pytania zajebałbym mu w łeb. A na pewno nie interesowałoby mnie czy zmywalne czy nie.
Majkel1998 napisał/a:
Obciąganie komuś ma nową nazwę :”rozjebał bym ci łep”. Jak będziesz stawał jak pizda i jeździł jak pizda to taki zmywalny marker to nic. Karnego kutasa nie dostaniesz bo lubisz.
vangam napisał/a:
trzeba być jebniętym żeby takie rzeczy robić. Jakbym zobaczył że ktoś mi pisze po aucie to bez pytania zajebałbym mu w łeb. A na pewno nie interesowałoby mnie czy zmywalne czy nie.
Ooo...mała kuśka się odezwałą hahahaha
Buractwa nie pochwalam, ale jeśli władze miasta walczą z samochodami, to taki jest efekt. A będzie jeszcze gorzej.
W pewnym dużym, polskim mieście, na ulicy, gdzie często parkuję zmieniono oznakowanie. Dotychczas można było stanąć po skosie, z przednimi kołami na chodniku. Teraz już tylko równolegle, ale dalej na chodniku, wszystkimi kołami. Efekt - pieszym się nie poprawiło, mają tyle miejsca, co wcześniej. Za to ubyło 50% miejsc parkingowych. Na ulicy poszerzył się przejazd, tylko chuj wie po co, bo tam tylko mieszkańcy jeżdżą i wcześniej było ok.
Za to, pojawiły się auta w pobliskim parku, dokładnie jak tutaj.
W pewnym dużym, polskim mieście, na ulicy, gdzie często parkuję zmieniono oznakowanie. Dotychczas można było stanąć po skosie, z przednimi kołami na chodniku. Teraz już tylko równolegle, ale dalej na chodniku, wszystkimi kołami. Efekt - pieszym się nie poprawiło, mają tyle miejsca, co wcześniej. Za to ubyło 50% miejsc parkingowych. Na ulicy poszerzył się przejazd, tylko chuj wie po co, bo tam tylko mieszkańcy jeżdżą i wcześniej było ok.
Za to, pojawiły się auta w pobliskim parku, dokładnie jak tutaj.
Ten w tatuażach ma rację w chuj, zgadzam się z chłopem w 100 procentach
vangam napisał/a:
Najpierw mu wyjebał, a później powiedział " zmyje się,"
Od kiedy nie można parkować na trawie?
Społeczniak nie ma co robić i zatruwa życie pedał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów