Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tak kiedyś przejechałem jakieś dziecko. Naszczęście umarło i nie było świadków wypadku z którego uciekłem.
Nie wierzę.
Kiedy i gdzie to niby miało miejsce?
Nie wierzę.
Kiedy i gdzie to niby miało miejsce?
A Ty co, z policji? Nie wnikaj chyba że chcesz żeby spotkała Cię taka sama przyjemność
A Ty co, z policji? Nie wnikaj chyba że chcesz żeby spotkała Cię taka sama przyjemność
Mój dziadek miał takie powiedzenie:
Nie podnoś koszuli, jak nie ciebie jebią.
Wyjaśniam: Oznacza to, że nie należy wpierdalać się w nie swoje sprawy, odpowiadać na pytania skierowane do innych osób itp.
Mój dziadek miał takie powiedzenie:
Wyjaśniam: Oznacza to, że nie należy wpierdalać się w nie swoje sprawy, odpowiadać na pytania skierowane do innych osób itp.
Dlatego już go z nami nie ma. Znalazł się chociaż w dziale hard? Jak tak to nakieruj na materiał bo chętnie bym do niego zwalił
Ci azjaci mają tak w dupie innych, że gość z samochodu nawet nie hamował za bardzo...
No ale zobacz! Jaki mieli dzieki temu sukces gospodarczy!
Dlatego już go z nami nie ma. Znalazł się chociaż w dziale hard? Jak tak to nakieruj na materiał bo chętnie bym do niego zwalił
Twoje wypowiedzi są wspaniałym przykładem na to, jak przedstawić swoją kondycję umysłową nie używając słowa "debil". Miłej niedzieli.
Twoje wypowiedzi są wspaniałym przykładem na to, jak przedstawić swoją kondycję umysłową nie używając słowa "debil". Miłej niedzieli.
Czyli nie poratujesz potrzebującego? Zapamiętam to sobie i będę Ci przypominał jak znowu będziesz prosił żeby zaspokoić Twoją starą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów