18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
K................o 2017-09-12, 19:44 25
a za rogiem umarł pomoc jak chuj
Zgłoś
~Velture 2017-09-12, 20:13 3
Ładnie przycięty żywopłot.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
pakicito 2017-09-12, 20:46 53
jakim trzeba być zjebem, żeby się chwalić zwykłą pomocą drugiemu człowiekowi - chyba tylko zjebem na motorze
Zgłoś
rozkurw 2017-09-12, 20:51 19
pakicito napisał/a:

jakim trzeba być zjebem, żeby się chwalić zwykłą pomocą drugiemu człowiekowi - chyba tylko zjebem na motorze

Jakim trzeba być zjebem żeby pierdolić takie kocopoły?

My life,my rulez.
Zgłoś
mazin 2017-09-12, 20:55 6
Niebywałe - motocyklista, Ślązak - a potrafi zachować się jak człowiek!
Zgłoś
BrianGriffin 2017-09-12, 21:01 8
pakicito napisał/a:

Kolejny przypadek polaczka, którego nie stać na skuter. Straszna choroba

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
pakicito 2017-09-12, 21:25 2
@upy cebularze
po prostu trzeba być skromnym
Zgłoś
garota 2017-09-12, 22:10 3
@spakowanacipo

Ten jaki skromny Pewnie zrobiłeś w chuj dużo dla świata ale ze skromności nie pokazujesz. Wybitnie zakompleksionym stulejarzem jesteś.
Zgłoś
P................� 2017-09-12, 22:41 7
Cytat:

Cruel Team

Taki chuj jak słonia nos.
Gdyby byli cruel team to by go wjebali do tego rowu z wodą jeszcze
Zgłoś
Robcio1207 2017-09-12, 23:10 8
Co jak co, ale ze wszystkich zmotoryzowanych, to właśnie motocykliści są najbardziej pomocni, jeżeli coś się stanie.
Owszem, potrafią wkurwić, kiedy próbują przekroczyć prędkość dźwięku o północy, pod oknami, ale mimo wszystko wielu jest niesamowicie pomocnych. Sam staram się jak mogę. Raz czy dwa też pomagałem zepchnąć autko na pobocze, czy coś. Ot, zwykły odruch człowieczeństwa, którego tak w dzisiejszych czasach brakuje.
Zgłoś
pakicito 2017-09-12, 23:18 2
Cytat:

@spakowanacipo

Ten jaki skromny Pewnie zrobiłeś w chuj dużo dla świata ale ze skromności nie pokazujesz. Wybitnie zakompleksionym stulejarzem jesteś.

nie muszę nikomu nic udowadniać, ale może nieudacznicy muszą?
Zgłoś
AlexUnder 2017-09-12, 23:59
A motorynkę na drodze to w jakim celu zostawił? Żeby każdy przejeżdżający wyraźnie widział że właśnie komuś pomaga. Jest określenie na ten typ człowieka: atencyjna kurwa.
Zgłoś
JPablo 2017-09-13, 0:22 4
Cytat:

Co jak co, ale ze wszystkich zmotoryzowanych, to właśnie motocykliści są najbardziej pomocni, jeżeli coś się stanie.
Owszem, potrafią wkurwić, kiedy próbują przekroczyć prędkość dźwięku o północy, pod oknami, ale mimo wszystko wielu jest niesamowicie pomocnych. Sam staram się jak mogę. Raz czy dwa też pomagałem zepchnąć autko na pobocze, czy coś. Ot, zwykły odruch człowieczeństwa, którego tak w dzisiejszych czasach brakuje.

Więc mówisz że to Ty

Zgłoś
polskiarab2 2017-09-13, 3:56
Chłop Śląski w dupie szeroki w barach wąski
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów