Antynatalizm - szanuję.Ten jaki skromny Pewnie zrobiłeś w chuj dużo dla świata ale ze skromności nie pokazujesz. Wybitnie zakompleksionym stulejarzem jesteś.
Cruel Team
Taki chuj jak słonia nos.
Gdyby byli cruel team to by go wjebali do tego rowu z wodą jeszcze
Owszem, potrafią wkurwić, kiedy próbują przekroczyć prędkość dźwięku o północy, pod oknami, ale mimo wszystko wielu jest niesamowicie pomocnych. Sam staram się jak mogę. Raz czy dwa też pomagałem zepchnąć autko na pobocze, czy coś. Ot, zwykły odruch człowieczeństwa, którego tak w dzisiejszych czasach brakuje.
@spakowanacipo
Ten jaki skromny Pewnie zrobiłeś w chuj dużo dla świata ale ze skromności nie pokazujesz. Wybitnie zakompleksionym stulejarzem jesteś.
nie muszę nikomu nic udowadniać, ale może nieudacznicy muszą?
Co jak co, ale ze wszystkich zmotoryzowanych, to właśnie motocykliści są najbardziej pomocni, jeżeli coś się stanie.
Owszem, potrafią wkurwić, kiedy próbują przekroczyć prędkość dźwięku o północy, pod oknami, ale mimo wszystko wielu jest niesamowicie pomocnych. Sam staram się jak mogę. Raz czy dwa też pomagałem zepchnąć autko na pobocze, czy coś. Ot, zwykły odruch człowieczeństwa, którego tak w dzisiejszych czasach brakuje.
Więc mówisz że to Ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów