Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak mocno trzeba zajebać(jak szybko jechać) osobówką żeby zranić kierowcę Ziła.
Policji trzeba pomagać. Czasami wychodzę na miasto i kupuję ziolo, oczywiście nie palę tego gówna co orze gorzej niz wóda, i potem daje namiary na gosci. Wyroki i tak daja w zawiasach więc mają czas by przemysleć swoje życie i brać się do uczciwej roboty. Nic mnie tak nie wkurwia jak leniwe grzbiety handlujace ziołem.
znam ludzi którzy "jeżeli to prawda" przewierciliby Ci kolana i łokcie za to.
Up:sensie, zresztą pewnie itak nie kapujesz
Up: *sensei
Up: No i się wkurwiłem
znam ludzi którzy "jeżeli to prawda" przewierciliby Ci kolana i łokcie za to.
karma cie dopadnie jak twojego kuzyna z filmiku
Policji trzeba pomagać. Czasami wychodzę na miasto i kupuję ziolo, oczywiście nie palę tego gówna co orze gorzej niz wóda, i potem daje namiary na gosci. Wyroki i tak daja w zawiasach więc mają czas by przemysleć swoje życie i brać się do uczciwej roboty. Nic mnie tak nie wkurwia jak leniwe grzbiety handlujace ziołem.
karma cie dopadnie jak twojego kuzyna z filmiku
marvel321 sorki pomyłka
poligon6... No właśnie oni uczciwie pracują. Uprawiają, zbierają, dystrybuują. Ceny stabilne. Leniwe grzbiety, to w skarbówce siedzą. Do tego niczego nie oferują poza zajebaniem pieniędzy!
Uprawą zajmują się gangi, nie jakiś amator który trzyma w szafie dwa krzaki. Do tego przemyt, tego nie robia grzeczni chlopcy tylko zwykła patologia, która zamiast pracować i płacic podatki woli dilować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów