📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To kwalifikuje się jako żart?
może przekopiuj tu całą stronę chamsko.pl albo wybieraj tylko te lepsze "kawały"
karas1989 napisał/a:
może przekopiuj tu całą stronę chamsko.pl albo wybieraj tylko te lepsze "kawały"
mam coś na twoje problemy
- Arcymagu! Arcymagu! - Do komnaty wbiega jeden z młodszych adeptów sztuki czarodziejskiej. - Gnębion jestem i poniewieran! Koledzy z akademii dokuczają mi żem konus, tępak i mamyja. Proszę ich, błagam, żeby się odczepili lecz oni nie słuchają. Proszę, zdradź mi zaklęcie, którym mogę ich potraktować, a które sprawi, że może dadzą mi spokój. Proszę! Proszę! PROOOOOOSZĘ!
- Spierdalaj!
- Więc nie powiesz?
- Powiedziałem.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Spierdalaj!
- Więc nie powiesz?
- Powiedziałem.
nie wiem z której strony to ugryźć...
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
to jest smieszne ale chyba tylko w towarzystwie murzynow
BMWswap, naucz się w końcu dopasowywać temat do odpowiedniego działu to nie jest absurd dnia codziennego.
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zacząłem czytać tak :|, a skończyłem tak :| To już nawet nie jest suchar tylko bezdennie głupi dialog.
Nie wiem co mam napisać. Po prostu na takie dziadostwo rodem z facebooka brakuje słów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów