Czy ktoś z was próbował laserowej korekcji wzroku,bo mi nadzieja wróciła a s czystej ciekawości pytam
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuzyn miał chyba z minus 7 i zredukowali mu do prawie zera. Teraz ma lepszy wzrok ode mnie, a ja mam około -0.5
A co chcesz bakterie widzieć bez mikroskopu?
Jak na moje to jeśli to mała wada to miałbym to gdzieś, powinienem - 1 nosić a nie noszę.
Powiem jak ślepy koń na zawodach... Nie wiedzę przeszkód.
Coraz bardziej sadystyczne tresci na tej stronie.
Gdzie laserowe korekcje wzroku panie! Do kosciola krzyzem lezec i modlic sie o poprawe oczuf. I buk tak kciol, to tak mosz miec.
U znajomego mlody chciał grac w pedalska pilke, ale byl slepy jak kret. Ok -6. Kilka lat po operacji j🤬iutki nadal ostrosc widzenia zachowuje. Zero potrzeby, by cos korygowac.
Jebnij se laserem po oczach, tak trochę dłużej.
Pomorze i s fzokiem i s kuski stojeniem. W dwuch słowach- farto!
Najpierw kup sobie klawiaturę s Braille’em
Jak znajdziesz przynajmniej jednego okulistę, który zrobił sobie taką operację to się decyduj.
Ja osobiście chodziłem do wielu gabinetów i nie spotkałem nigdy lekarza, który by się ma to zdecydował - każdy wolał osobiście okulary albo soczewki kontaktowe. W przypadku niepowodzenia operacji, już nic Ci nie pomoże...
R................N
2024-04-21, 8:36
Warto, sam się wybieram… ale najpierw musisz dwie stówki zapłacić czy się kwalifikujesz.
t................e
2024-04-21, 10:58
Znajoma z 8 lat temu płaciła 10k za jedno oko. Nie pamiętam jaki miała minus ale spory. Wyrównali jej do 0,5 (plus albo minus)
R................N
2024-04-21, 11:35
Obecnie jak się dowiadywałem od 3,5 do 5,5 tyś za jedno oko.