Czy ktoś z was próbował laserowej korekcji wzroku,bo mi nadzieja wróciła a s czystej ciekawości pytam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuzyn miał chyba z minus 7 i zredukowali mu do prawie zera. Teraz ma lepszy wzrok ode mnie, a ja mam około -0.5
A co chcesz bakterie widzieć bez mikroskopu?
Jak na moje to jeśli to mała wada to miałbym to gdzieś, powinienem - 1 nosić a nie noszę.
Jak na moje to jeśli to mała wada to miałbym to gdzieś, powinienem - 1 nosić a nie noszę.
Powiem jak ślepy koń na zawodach... Nie wiedzę przeszkód.
Coraz bardziej sadystyczne tresci na tej stronie.
Gdzie laserowe korekcje wzroku panie! Do kosciola krzyzem lezec i modlic sie o poprawe oczuf. I buk tak kciol, to tak mosz miec.
U znajomego mlody chciał grac w pedalska pilke, ale byl slepy jak kret. Ok -6. Kilka lat po operacji jebaniutki nadal ostrosc widzenia zachowuje. Zero potrzeby, by cos korygowac.
Gdzie laserowe korekcje wzroku panie! Do kosciola krzyzem lezec i modlic sie o poprawe oczuf. I buk tak kciol, to tak mosz miec.
U znajomego mlody chciał grac w pedalska pilke, ale byl slepy jak kret. Ok -6. Kilka lat po operacji jebaniutki nadal ostrosc widzenia zachowuje. Zero potrzeby, by cos korygowac.
Najpierw kup sobie klawiaturę s Braille’em
Jak znajdziesz przynajmniej jednego okulistę, który zrobił sobie taką operację to się decyduj.
Ja osobiście chodziłem do wielu gabinetów i nie spotkałem nigdy lekarza, który by się ma to zdecydował - każdy wolał osobiście okulary albo soczewki kontaktowe. W przypadku niepowodzenia operacji, już nic Ci nie pomoże...
Ja osobiście chodziłem do wielu gabinetów i nie spotkałem nigdy lekarza, który by się ma to zdecydował - każdy wolał osobiście okulary albo soczewki kontaktowe. W przypadku niepowodzenia operacji, już nic Ci nie pomoże...
Warto, sam się wybieram… ale najpierw musisz dwie stówki zapłacić czy się kwalifikujesz.
Znajoma z 8 lat temu płaciła 10k za jedno oko. Nie pamiętam jaki miała minus ale spory. Wyrównali jej do 0,5 (plus albo minus)
Obecnie jak się dowiadywałem od 3,5 do 5,5 tyś za jedno oko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów