Przejebana robota, nie polecam nikomu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Przejebana robota, nie polecam nikomu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Riossaka napisał/a:
Jak kurwa jak? Co to ursus, że ma biegi?
Tak ma do przodu i do tyłu a jak wszystko puścisz to leci powoli przed siebie tak jak na filmie. Wystarczyło by zaciągnąć ręczny lub zgasić i by go przynajmniej nie przejechało.
na 100% typek nie ma uprawnień nawet takich w czipsach znalezionych
i jak się szefowi wytłumaczyć co się stanęło
nawet jesli koles ma uprawnienia na wozek i zna wszystkie przepisy BHP to czasem poprostu latwiej jest olac przepisy. Durnie mysla, ze wypadki sie zdarzaja ale KOMUS INNEMU. Jest tyle sytuacji w ktorych nie przestrzega sie przepisow BHP, ze szkoda gadac. Jesli pomocnik to swiezak i koniecznie musi miec wypplate to co ma powiedziec "kerownikowi" nie zrobie tego bo to nie zgodne z przepisami BHP? :/ Jak odmowi to "na jego miejsce jest 10ciu ukraincow" ahhhh temat rzeka. Jesli z wlasnej woli i bez przymusu sami wymyslili taki plan transportu - to brawa dla nich...
Rannhide napisał/a:
Tak ma do przodu i do tyłu a jak wszystko puścisz to leci powoli przed siebie tak jak na filmie. Wystarczyło by zaciągnąć ręczny lub zgasić i by go przynajmniej nie przejechało.
Wiele wozkow ma czujnik gdzie jak zsiadasz to zalacza sie hamulec.
rafal.szejny napisał/a:
Wiele wozkow ma czujnik gdzie jak zsiadasz to zalacza sie hamulec.
Ta ale tutaj widać że jest to wózek z ery kamienia łupanego.
11 lat na ciężkim sprzęcie w tym kilka na układarce i kurwa nikogo w życiu nie rozjechałem, a ten nie to że go zrzucił to rozjechał ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów