📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Spłaszczył go totalnie. RIP
Sami idioci.
Jeden wiedział, że wózkowy wykonuje przeładunek i gówno widzi, drugi - operator wózka też wiedział, iż gówno widzi i miał świadomość kręcących się po placu przygłupów.
Głupi i głupszy.
Jeden wiedział, że wózkowy wykonuje przeładunek i gówno widzi, drugi - operator wózka też wiedział, iż gówno widzi i miał świadomość kręcących się po placu przygłupów.
Głupi i głupszy.
Trzech debili się spotkało, z tego równania nie mogło wyjść nic dobrego.
smc napisał/a:
Jak go odkopią, sam da znać.
Wstawi materiał własny z SORu rozumiem, i o to chodzi👌
Uuu, dłoni i głowy nie zmiażdżyło. Miał chwilę czasu pomyśleć i policzyć na palcach ile latek minęło od jego ostatniego przeszkolenia z BHP
Zulu-Gula napisał/a:
operator wózka też wiedział, iż gówno widzi
Nie. Doskonale widział. Przecież to widać na filmie.
Idiotą jest, to inna rzecz, ale widział.
Ale jak operator taktycznie po wypadku szybciutko maszt na siebie przechylił by swój błąd ukryć. Dla mnie największą wina kierowcy że nie odchylił masztu na siebie. Bo w praktyce to tak jak ten gość co ustawiał podpory pod ten ładunek robi się praktycznie wszędzie a Mówię to jako operator wózka z uprawnieniami z 3 krajów.
Carp napisał/a:
Ale jak operator taktycznie po wypadku szybciutko maszt na siebie przechylił by swój błąd ukryć. Dla mnie największą wina kierowcy że nie odchylił masztu na siebie. Bo w praktyce to tak jak ten gość co ustawiał podpory pod ten ładunek robi się praktycznie wszędzie a Mówię to jako operator wózka z uprawnieniami z 3 krajów.
Nie jeździ się z ładunkiem na podniesionych widłach. W najlepszym wypadku towar spadnie, a w najgorszym przewróci się wózek. To podstawowa zasada, której te brudasy muszą się jeszcze nauczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów