📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
masterstcs napisał/a:
I tak skończy pod czyimiś kołami..
Próbujesz być śmieszny na siłę? jesteś żałosny
Co to za motocykl?
sadistic, sadistic'iem. filmik trafil na glowna i brawa dla tego Pana. Bedac starszym i niedoleznym chcialbym takiej pomocy. Piwo!
Ta laska za ładna jak na angielkę... Byłem i wiem, że angielki bez domieszek krwi ze wschodu lub południa są z reguły paskudne (nawet najładniejsza jaką mają, i którą się wszędzie chwalą, jest przecież angielką tylko w 1/4 )
Po dłuższym przyjrzeniu się, to stwierdzam, że w ogóle ładniejsza od połowy europy.
Stwierdzam: to musi być Polka
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"
Ale dobra - skończmy pierdolić o facetach.
Ta laska za ładna jak na angielkę... Byłem i wiem, że angielki bez domieszek krwi ze wschodu lub południa są z reguły paskudne (nawet najładniejsza jaką mają, i którą się wszędzie chwalą, jest przecież angielką tylko w 1/4 )
Po dłuższym przyjrzeniu się, to stwierdzam, że w ogóle ładniejsza od połowy europy.
Stwierdzam: to musi być Polka
KMD napisał/a:
Typ ma motur huskwarny ?
To może być dla Ciebie szok ale ta firma klepie już od "kilku miesięcy" poza pilarkami spalinowymi, również motocykle.
Swat na motocyklu?
Obrączki u dziadka nie widać, "Walk with the young lady...", 1:26 dziadek płaci za usługę... Klawo.
Dla tych którzy naszą ziemię zdradzili!"
Obrączki u dziadka nie widać, "Walk with the young lady...", 1:26 dziadek płaci za usługę... Klawo.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów