📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Rozumiem pomóc i chwalę postawę, ale wrzucanie filmiku zalatuje masturbacją albo robieniem rzeczy na pokaz :/
=CAMEL= napisał/a:
Rozumiem pomóc i chwalę postawę, ale wrzucanie filmiku zalatuje masturbacją albo robieniem rzeczy na pokaz :/
faktycznie moze i na pokaz ale ten pokaz ma dobry przekaz.
brava dla tego pana! takich ludiz to ja szanuje!!!
Albo mi się wydaje, albo w 0:15 słychać ślad po wyciętym przy gazowaniu?
Dziadek sie z nim umówił, że sie wypierdoli na chodniku i żeby motocyklista mu dupeczke skołował.
bo77 napisał/a:
Sadysta i to wysokich lotów. Wrzuca filmik jak pomaga gościowi, którego prawdopodobnie na poprzednim skrzyżowaniu wystraszył przygazówką. sadistic.pl/straszenie-pieszych-vt165564.htm
Zauważ, że na tamtym filmiku trzoda, w większości przypadków, przechodzi na żółtym lub czerwonym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów