📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wjebał laske w człapanie ze starym typem a sam se pojechał, sadysta xD
Mialem podobną sytuację tylko jechałem samochodem, wywróciła się babka, złamała rękę i rozcięla brodę protezą- odwiozlem do szpitala. Szkoda, że nie nagrałem tego byłby materiał na sadola, pt. Pomocny kierowca samochodu osobowego ale sytuacja prawdziwa.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Miałem nadzieję, że tej rudej kurwie najpierw na plecy wjedzie.
Pierwsza zapierdalała, niby w kierunku dziadka...
medal mu i kratę tyskiego.
I tak skończy pod czyimiś kołami..
najpierw jest sie człowiekiem - potem dopiero andrzejem - motocyklistą
w Polsce to pewnie jeszcze - bezrobotnym
w Polsce to pewnie jeszcze - bezrobotnym
w Polsce dostałby najpierw mandat za chujowe parkowanie zanim zdążyłby pomóc.
Starszym należy się szacunek i trzeba im pomagać Mama mnie dobrze wychowała
B. Hicks
No chyba nie do końca skoro jesteś na Sadisticu
Normalni i dobrze wychowani omijają ten portal
brak opisu pod filmem. wypierdolić
A u nas dostałby mandat za wjechanie motorem na chodnik. Przyjechała by dzielna straż miejska i wrednego bandziora i dawce zakuła w kajdany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów