📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pomógł i spierdala jak prawdziwy bohater!
piwo za postawę dawcy nerek
Muszę stwierdzić, że z roku na rok poprawia się postawa motocyklistów i kierowców na naszych drogach. A po wyprzedzeniu widuje często taki gest
Szerokiej drogi !
Szerokiej drogi !
zajebisty typ człowieka! PIWO!
A przejazd między dwoma samochodami na początku był bardzo mądry i przepisowy.
gęba się cieszy aż miło.
mieli zjechać na awaryjny i się wyściskać?
Ja pierdole nie posrajcie się. Teraz każdy bałwan założy kamerę drogową, pomoże babci na pasach i wrzuci na Jewtube. Inna sytuacja jakby ktoś sfilmował jego jak to robi.
No wiesz. Jeżeli jazda z kamerą ma prowokować normalne i uczynne zachowania to ja jestem jak najbardziej za. Nawet jeżeli robione pod publikę.
superhero, gdyby nie on dalsza jazda z otwartym wlewem groziłaby wypadkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów