📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
W Indiach iloraz inteligencji wynosi bardzo wysokie 152 punkty w skali binetowskiej ....
....po zsumowaniu wyniku badani całej populacji tego kraju....
Niby dlaczego ma mi być żal debila?
Oczywiście zaraz go podnoszą i szarpią a potem pewnie wsadzą na skuter i będą zapierdalać po wertepach (20% szansy, że przejedzie ich ciężarówka, 30% szansy, że wpierdolą się w krowę, reszta na inne dziwne sytuacje) do szpitala, w którym pewnie postawią mu bańki i spuszczą krew pijawkami. Marne szanse.
no i co otrzepał sie i chuja sie stanęło
Oczywiście zaraz go podnoszą i szarpią a potem pewnie wsadzą na skuter i będą zapierdalać po wertepach (20% szansy, że przejedzie ich ciężarówka, 30% szansy, że wpierdolą się w krowę, reszta na inne dziwne sytuacje) do szpitala, w którym pewnie postawią mu bańki i spuszczą krew pijawkami. Marne szanse.
no mistrz hehe smiałem sie kilka minut
byłem w tym dziwnym kraju 4 razy, nic mnie już tam nie zdziwi
I cucą go wachlowaniem kartki. O kurwa hahah
-Ernest Hemingway
W Indiach iloraz inteligencji wynosi bardzo wysokie 152 punkty w skali binetowskiej ....
Pochwal się swoim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów