📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ładnie pchlarza dojechały
Kurwa, mam dylemat. Z jednej strony czarne, z drugiej rude, a wiadomo że co rude lub czarne to fałszywe.
dignogato napisał/a:
Ładnie pchlarza dojechały
kiedy? z tego co widzialem to pies w tym czasie polozyl 2 koty.
Co to się dzieje z tym światem żeby gangi kotów atakowały psy
Za darmo nie dostał.
Na początku słychać jak jeden z kotów mówi: "Jak się, chuju, zesrasz, to powiedz swemu człowiekowi by posprzątał po tobie"
Na początku słychać jak jeden z kotów mówi: "Jak się, chuju, zesrasz, to powiedz swemu człowiekowi by posprzątał po tobie"
Psy to pizdy. Natura tworząc psa o niczym wielkim nie myślała. Tworząc kota już tu widać mamy z goła inny plan...
Recydywista napisał/a:
kiedy? z tego co widzialem to pies w tym czasie polozyl 2 koty.
Gówno im zrobił lol, a co one powbijały w niego pazury to ich. Przestraszony spierdalał gdzie pieprz rośnie.
ten koles tez jakis niedojebany, zamiast przekopac te koty to psa glaszcze
Kiedyś to były psy. U znajomego na ogrodzie kiedyś zwykły owczarek poniemiecki w ciągu jednej nocy zajebał 4 bezpańskie koty. Rok albo dwa temu. Od tamtej pory podobno przestał mieć problemy nawet z kunami które notorycznie gryzły mu przewody w autach.
bleblebator1 napisał/a:
Kurwa, mam dylemat. Z jednej strony czarne, z drugiej rude, a wiadomo że co rude lub czarne to fałszywe.
Pociesze cię że znam nie jednego rudego ogarniętego i rucha takie laski że wy co najwyżej możecie sobie zwalić. Znacie rudych tylko po obrazkach i z opowieści. Wolę spoko rudych niż takich głąbów jak ty przegrywie swojego losu.
V8ROG napisał/a:
Pociesze cię że znam nie jednego rudego ogarniętego i rucha takie laski że wy co najwyżej możecie sobie zwalić. Znacie rudych tylko po obrazkach i z opowieści. Wolę spoko rudych niż takich głąbów jak ty przegrywie swojego losu.
Ten rudy to twój jedyny kolega co?
alucard321 napisał/a:
Kiedyś to były psy. U znajomego na ogrodzie kiedyś zwykły owczarek poniemiecki w ciągu jednej nocy zajebał 4 bezpańskie koty. Rok albo dwa temu. Od tamtej pory podobno przestał mieć problemy nawet z kunami które notorycznie gryzły mu przewody w autach.
Mam niespodziankę. Owczarki istnieją do dziś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów