Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Nowoczesną i silną armię
-Gaz i inne surowce
-Kilka państw pod butem (w tym Polskę)
-Największe terytorium na planecie
-Najwięcej bogaczy, milionerów i miliarderów
-A po samej Moskwie, dziennie jeździ więcej luksusowych mercedesów, niż po całej Polsce w ciągu ostatnich 10 lat.
I co z tego skoro przeciętny Rosjanin jak kiedyś tak teraz ma chujowo
eksperci kurwa jego mac.
Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Gaz i inne surowce
-A po samej Moskwie, dziennie jeździ więcej luksusowych mercedesów, niż po całej Polsce w ciągu ostatnich 10 lat.
I tańszą wóde
i taka polsko-ruska kurwe jak ty.
i niechcacy ci kurwa piwo dalem -.-
lol, bo co? Bo napisał że Rosja to światowe mocarstwo? Może mi powiesz że Rosja to nikogo nieobchodząca dziura która nie ma żadnego wpływu na świat. Czuje zakompleksionego polaczka( na zapas mówie, nie mylić z Polakiem)
...i najwięcej biedaków na świecie, a jaranie się ruskimi to cwelostwo.
Ano mają.
Mają też:
chyba sobie jaja robisz? nowoczesną? sprzęt z wojny,i dmuchane atrapy
Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Gaz i inne surowce
Правда
i taka polsko-ruska kurwe jak ty.
i niechcacy ci kurwa piwo dalem -.-
No i taką kurwę tępą jak ty mają w dupie. A takich meneli jak ty uważających się za narodowców napierdalają pałą od razu. Jak źle trafisz, to i kulkę zarobisz.
Chamie tępy, jak nie masz nic do powiedzenia to zamknij ten ryj bucowaty. Buraku niedorobiony, gość ci przedstawia fakty a ty pierdolisz swoje bzdury...
Gdzie tu są moderatorzy? Ja wam powiem, są ale im to na rękę. To się musi kręcić dzięki tłukom, przygłupom i wszelkiej maści debilom z kompleksami.
Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Gaz i inne surowce
akurat sprostuję, że milionerów i miliarderów to dziś jest najwięcej w Chinach, które jednocześnie są dziś największym rynkiem zbytu luksusowych samochodów, troche masz nieaktualne dane.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów