Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prezencja laski która grała w owej reklamie była taka, że pewnie zamknęła połowę populacji sadistica w łazience na 15 minut.
Już ją tu widziałem.
Czas, start
I co z tego skoro przeciętny Rosjanin jak kiedyś tak teraz ma chujowo
no bo przecież przeciętny Polak pracujący za 1500 zł ma kurwa ZAJEBIŚCIE!
Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Nowoczesną i silną armię
-Gaz i inne surowce
-Kilka państw pod butem (w tym Polskę)
-Największe terytorium na planecie
-Najwięcej bogaczy, milionerów i miliarderów
-A po samej Moskwie, dziennie jeździ więcej luksusowych mercedesów, niż po całej Polsce w ciągu ostatnich 10 lat.
Elita zydowsko-rosyjska ma to wszystko
przecietny rusek wpierdala suchy chleb jak od zawsze
Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Nowoczesną i silną armię
-Gaz i inne surowce
-Kilka państw pod butem (w tym Polskę)
-Największe terytorium na planecie
-Najwięcej bogaczy, milionerów i miliarderów
-A po samej Moskwie, dziennie jeździ więcej luksusowych mercedesów, niż po całej Polsce w ciągu ostatnich 10 lat.
Zapomniałeś dodać "niestety"
Ciekawe czemu stolik mu czarny wyszedł
Bo tablica odbiła większość światła więc reszta przez auto-WB została niedoświetlona.
Elita zydowsko-rosyjska ma to wszystko
przecietny rusek wpierdala suchy chleb jak od zawsze
Przeciętny debil Polaczek pierdoli przeciętnie takie bzdury. I żre szynki z kawiorem, oczywiście chlebem swojego podniebienia nie traktuje.
Gimbus to stan umysłu. Jesteś kolejnym idiotą w tym wątku.
lol, bo co? Bo napisał że Rosja to światowe mocarstwo? Może mi powiesz że Rosja to nikogo nieobchodząca dziura która nie ma żadnego wpływu na świat. Czuje zakompleksionego polaczka( na zapas mówie, nie mylić z Polakiem)
nastepny lamus co ma problem z 'polaczkami'."lol" ja pierdole ^^
chyba sobie jaja robisz? nowoczesną? sprzęt z wojny,i dmuchane atrapy
co ty pierdolisz
chyba miałes na mysli Polska armie
po tym filmiku widać co mają Ruscy
Kaukaz-2012
i taka polsko-ruska kurwe jak ty.
i niechcacy ci kurwa piwo dalem -.-
Ty kurwa głupi pajacu, po co mi ubliżasz, jak nawet nie masz podstaw ?
Jestem 100% Polakiem zwolennikiem lustracji z silnymi antykomunistycznymi poglądami.
Podałem kilka faktów, bo wielu tępaków myśli, że w Rosji to ludzie kurwa na drzewach mieszkają. Zamiast samemu zauważać tutejszą biedę i to jak jesteśmy dojeni przez tych u władzy, to szydzą z tego co w innych państwach, a nas dalej rąbią, jak rąbali.
Owszem u Ruskich też dużo biedy, ale w Polsce to samo. 2-3 miliony uprzywilejowanej ,,Elity" post-nomenklaturowej, a reszta żyje za grosze i płaci chore podatki, dostając nieadekwatny i chujowy socjał.
Tylko, że Rosja jest światowym imperium, a Polska niestety nie.
Dlatego milcz chamie i mi nie ubliżaj, bo nie napisałem niczego co dawałoby taki powód.
Znów teorie spiskowe?
Przeciętny debil Polaczek pierdoli przeciętnie takie bzdury. I żre szynki z kawiorem, oczywiście chlebem swojego podniebienia nie traktuje.
Gimbus to stan umysłu. Jesteś kolejnym idiotą w tym wątku.
mieszkam w kanadzie a mam paszport wloski, wiec troche z tym polaczkiem sie pomyliles...
poszukaj sobie liste rosyjskich miliarderow, zaczynajac od abramovicha, ismailova, etc. i zobacz na angielskiej wikipedii ich historie... to nie jest nic ukrytego...
a ty jestes glupim chamem i tyle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów