📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja pierdolę, co za bazdura! Skoro na ekranie WIDAĆ numery, to chyba kamera komórki je rejestruje, nie???
@up
Na prawdę jesteś taki głupi? A widzisz żeby aparat przy podglądzie napieprzał fleshem?
Na prawdę jesteś taki głupi? A widzisz żeby aparat przy podglądzie napieprzał fleshem?
Snaku napisał/a:
to w Rosji już mają smartfony?
Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Nowoczesną i silną armię
-Gaz i inne surowce
-Kilka państw pod butem (w tym Polskę)
-Największe terytorium na planecie
-Najwięcej bogaczy, milionerów i miliarderów
-A po samej Moskwie, dziennie jeździ więcej luksusowych mercedesów, niż po całej Polsce w ciągu ostatnich 10 lat.
Zdjęcie nie zawsze wykonywane jest z użyciem lampy błyskowej
Fotoradar, w zależności od ustawienia, może działać z włączoną lampą błyskową, wyłączoną lampą lub automatyczną kontrolą naświetlania (urządzenie samo dobiera sobie ustawienia w zależności od warunków). Jeśli lampa nie została użyta, rejestracja nie jest prześwietlona (nie odbiła światła).
Na gówno się zdadzą te naklejki
Fotoradar, w zależności od ustawienia, może działać z włączoną lampą błyskową, wyłączoną lampą lub automatyczną kontrolą naświetlania (urządzenie samo dobiera sobie ustawienia w zależności od warunków). Jeśli lampa nie została użyta, rejestracja nie jest prześwietlona (nie odbiła światła).
Na gówno się zdadzą te naklejki
form russia haha
@up
Ja jezdze juz 5 rok bez i nigdy zaden policjant podczas kontroli sie nie przyczepil. Przeglad tez bez problemu przechodze.
Ja jezdze juz 5 rok bez i nigdy zaden policjant podczas kontroli sie nie przyczepil. Przeglad tez bez problemu przechodze.
Matuch90 napisał/a:
Ano mają.
Mają też:
-Agencję kosmiczną
-Nowoczesną i silną armię
-Gaz i inne surowce
-Kilka państw pod butem (w tym Polskę)
-Największe terytorium na planecie
-Najwięcej bogaczy, milionerów i miliarderów
-A po samej Moskwie, dziennie jeździ więcej luksusowych mercedesów, niż po całej Polsce w ciągu ostatnich 10 lat.
i taka polsko-ruska kurwe jak ty.
i niechcacy ci kurwa piwo dalem -.-
@ up w pakiecie z tymi naklejkami dodaja rowniez te na szyby.
allegro.pl/litery-anty-fotoradar-itd-lista-gratis-i3809326909.html na allegro znalazlem.
sorry za drugi post.
allegro.pl/litery-anty-fotoradar-itd-lista-gratis-i3809326909.html na allegro znalazlem.
sorry za drugi post.
stare jak świat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów