📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
edimax15 napisał/a:
Niby bieda i głód a bawią się jedzeniem.
Na głód to jedynie bambo robią białych w chuja siedząc na dupach oczekując na paczki z ONZ
Widzicie jak polskie dzieci na placu zabaw bawią się w taki sposób?
McQurwa napisał/a:
Widzicie jak polskie dzieci na placu zabaw bawią się w taki sposób?
Za moich czasów gotowało się kijanki i żaby. Żaby faknie sztywniały. Psom wiazno puszki do ogonów a koty polewano denaturatem i podpalano.
Jak ktoś miał kawałek miesa ze świniobicia to wiazał na sznurku i dawał psu do połkniecia, nastepnie wyciagał z żoładka.
Teraz sa tablety i internet i polskie dzieci moga sobie takie rzeczy w necie poogladać, ewentualnie zaszczuć jakiegos kolege i zmusić do samobójstwa.
Nie rozumiem tego podniecenia tym filmem. W latach 80tych i 90tych byla to jedna z popularniejszych zabaw, zaraz za gra w klasy, w gume, w dwa ognie itp. Widac teraz co xa gownazeria tu komentune.
Gdybym był nauczycielem Biologii to puścił bym ten film moim uczniom w klasie i powiedział: "Widzicie dzieci węże też odgrywają pewną rolę na naszej planecie"
poligon6 napisał/a:
Za moich czasów gotowało się kijanki i żaby. Żaby faknie sztywniały. Psom wiazno puszki do ogonów a koty polewano denaturatem i podpalano.
Jak ktoś miał kawałek miesa ze świniobicia to wiazał na sznurku i dawał psu do połkniecia, nastepnie wyciagał z żoładka.
Teraz sa tablety i internet i polskie dzieci moga sobie takie rzeczy w necie poogladać, ewentualnie zaszczuć jakiegos kolege i zmusić do samobójstwa.
- dużo mnie ominęło w dzieciństwie, z żabami to tylko petarda w pysk i nadmuchiwanie, a z psem , jeden kolega miał starego pieska i ..... regularnie walił mu konia w rękawiczce, ale to był ubaw wtedy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów